Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Sante

Sante forvandler værdifuld naturkosmetik til sjov for hele familien. Disse helt plantebaserede produkter er innovative, ukomplicerede og effektive – og alligevel til at betale. Produkterne fra Sante indeholder aktive ingredienser, som kun er baserede på værdifulde planter, ekstrakter og olier, af certificeret økologisk kvalitet.
Læs mere om de spændende produkter her på siden, og vælg det eller de produkter der passer til dit behov.

Hvem er Sante? | Produkter fra Sante | Køb Sante naturkosmetik hos Helsam
Sortér efter

Mærker

16 produkter
Sortér efter

Sante: Økologisk naturkosmetik til hele familien

Hvem er Sante?

Sante er en tysk virksomhed, der producerer bæredygtig naturkosmetik af høj kvalitet og repræsenterer principper, som er blevet stærkere og stærkere over årene.
Udviklingen og produktionen af Sante naturkosmetik er baseret på ansvarlig håndtering af ressourcerne – både naturens og de menneskelige. Alle produkter fremstilles under observation af strenge kvalitetskrav. Sante udvælger omhyggeligt deres råmaterialer, respekterer miljøet og er involveret i at beskytte dyr og verden som helhed. Du kan derfor med god samvittighed købe og anvende de skønne kosmetikprodukter.

 

Produkter fra Sante

Mange af Sante’s produkter er veganske. Blandt produkterne finder du shower gels, flydende håndsæbe, håndcreme, shampoo, balsam, ansigtspleje, make-up, hårpleje, hårfarve, neglepleje, tandpasta og meget mere. Nogle af de ingredienser der går igen i alle produkter er bl.a. mandel olie og shea smør.

Forkæl dig selv med plejeprodukternes lette og fine konsistens og plejende plantebaserede ingredienser. Uanset om det er til ham eller hende, til store eller små – velkommen til den spændende verden af Sante naturkosmetik!

 

Køb Sante naturkosmetik hos Helsam

Uanset hvad du måtte kunne bruge til din personlige pleje eller skønhed, finder du det helt sikkert her. Produkterne kan bestilles online her på Helsam.dk, hvor du også kan vælge at få dine varer leveret fragtfrit til din nærmeste Helsam butik. Har du spørgsmål er du også velkommen i en af vores mange butikker, hvor vi gerne giver dig råd og personlig vejledning i forbindelse med dit næste køb.