Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Seasalt

Seasalt er en dansk virksomhed, der blev etableret på Fanø i 2004, og sidenhen opkøbt i 2008 af dens nuværende ejere. De nuværende ejere flyttede Seasalt til Mols på Djursland. Seasalts fokus er at sælge miljøvenlige og bæredygtige produkter, som du kan bruge med god samvittighed.

For Seasalt betyder bæredygtighed, at:

"Produktion og anvendelse af produkterne sker med mindst mulig påvirkning af miljøet. Herunder fx anvendelse af fornybare råstoffer, minimering og genanvendelse af emballage, reduktion af transport, koncentrerede produkter uden fyldstoffer og så vidt muligt uden petrokemi og problematiske kemiske stoffer."

 
Sortér efter

Mærker

1 produkter
Sortér efter

Hos Helsam finder du Seasalts egne produktlinjer med kropspleje og kosttilskud.

Indenfor kropspleje finder du Seasalt Shampoo Moist and Shine og Seasalt Showergel Sea Breeze. Begge er meget milde sæber, hvor der er brugt lokale og fornybare råstoffer. Herunder kildevand fra den jyske hede, sæbeurt og lokalt voksende blomster.

Indenfor kosttilskud finder du Seasalt Grøn-Te med hvidtjørn, ginseng og sennes. Denne kombination er en gammel kinesisk opskrift, der grundet indholdet af sennes er kategoriseret som kosttilskud. Teen har en gyldengrøn farve og en mild smag. I en pakke grøn te finder du 7 tebreve.

Køb produkterne fra Seasalt hos Helsam

Bestil produkterne online på Helsam.dk eller find din nærmeste Helsam- eller helsekost butik her.
Hvis du bestiller online på Helsam.dk kan du vælge at få dine varer leveret gratis til din nærmeste Helsam butik. Har du spørgsmål til et produkt fra Seasalt er du velkommen til at spørge vores hjælpsomme personale i butikkerne, eller skrive os en mail.