Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Semper

Er du glutenintolerant? Eller leder du efter mad til babyer og småbørn? Så har Semper sikkert noget for dig. Produkterne fra Semper er udviklet specielt til personer med glutenintolerance samt til småbørn og babyer, og så er de både sunde og naturlige.
Sortér efter

Mærker

53 produkter
Sortér efter

Glutenfri fødevarer fra svenske Semper

Semper er et svensk firma, som gennem de seneste 70 år har udviklet fødevarer specielt til personer med glutenintolerance samt til småbørn og babyer. Sempers naturlige produkter er sunde og spændende, og hjælper dig til at finde babymad eller glutenfri fødevareprodukter.

Personer med glutenintolerance kan trygt anvende Sempers serie af glutenfri basisvarer som brød, pasta, mix og morgenmadsprodukter. Produkterne fra Semper kan hjælpe glutenallergikere med at finde en mere spændende og varieret kost, hvilket ellers ofte kan være en stor udfordring.

Serien af børnemad er god og let anvendelig til dit lille barn. Der er et stort og spændende udvalg med forskellige smagsvarianter, som du kan udforske. Produkterne indeholder al den ernæring, som den lille har brug for. De mange former for grød og smoothies er både sunde og smager godt. De er lette at anvende, og kan være en stor hjælp for dig, der har problemer med at finde ernæring nok til dit barn.

Sempers motto er: ”God mad giver glade maver”. Firmaet arbejder ud fra denne filosofi, og de ønsker at udvikle og fremstille fødevarer, der er gode for dig som forbruger – og for din mave. Semper anvender naturlige ingredienser og undgår skadelige affaldsstoffer. Forvaltning af miljøet er et punkt, der er højt prioriteret. Mærket er populært og anerkendt i Skandinavien, som resultat af den store stræben efter høj kvalitet og nem anvendelse.

Leder du efter mad til dit lille barn, eller ønsker du at købe glutenfri fødevarer? Så kan du trygt anvende de skønne produkter fra Semper. Her hos Helsam har vi forskellige varianter og serier af fødevarer i vores sortiment. Se vores udvalg og vælg det produkt, der passer dig bedst.