Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Silicea

Silicea er produkter til indre og ydre velvære.

Serien består dels af produkter til hud, hår og negle, og dels af produkter til mave og tarm.

Alle produkterne i den veldokumenterede Silicea-serie er baseret på ren mineralsk kisel. Kislen kommer fra Schwarzswald i Tyskland, som er kendt for sit unikke kiselsand. Kisel er en byggesten i hår, hud og negle, og Siliceas kiselgel til mave og tarm, lindrer og afhjælper forskellige maveproblemer.

Produkterne til hud, hår og negle omfatter kosttilskud og hårplejeprodukter, samt en salve til behandling af forkølelsessår. Kosttilskuddene er baseret kisel, og indeholder desuden biotin, der bidrager til normalt hår og hud. I kapslerne får du også selen, mangan og zink, som bl.a. bidrager til normale negle. Se efter Original Silicea til hud, hår og negle. Hårplejeprodukterne fugter, reparerer og tilfører næring.

Sortér efter

Mærker

14 produkter
Sortér efter

Silicea Mundherpes gel er et medicinsk udstyr til behandling af forkølelsessår, og det lindrer kløe og smerte, og udtørrer systematisk forkølelsessåret, så smitte mindskes.

Silicea Mave-Tarm gel er et medicinsk udstyr til behandling af maveproblemer, som f.eks. ondt i maven, oppustethed, halsbrand og diarré. Produktet virker i kraft af kislens store evne til at binde de emner, der giver symptomer, og lede dem ud ad naturlig vej. Silicea Mave-Tarm gel er helt fri for tilsætningsstoffer og består udelukkende af kisel, ilt og vand. Godt at vide, hvis man har en sart mave.

Silicea-produkterne på helsam.dk er vegansk certificerede.