Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Silvana Support

Trænger du til en ny hovedpude? Må den gerne give dig optimal støtte til både din nakke og dit baghoved? Silvana Support puden fra YourCare er en regulerbar ergonomisk hovedpude.

Hovedpuden er udviklet i tæt samarbejde med professionelle behandlere, fysioterapeuter og kiropraktorer. Det betyder også at puden kan findes i seks forskellige hårdheder, så du kan vælge lige den der passer til dig og din krop. Derfor er puden også konstrueret på en helt bestemt måde, som du kan læse mere om her:

Puden består af fire kamre
Det nederste kammer, er det der skal støtte nakken
De tre øverste kamre er fyldt med åndbare Dupont-fibre af høj kvalitet
For at hjælpe dig, er der ansigter på puden. De viser dig hvordan du ska ligge for at få den bedste søvn
Pudens størrelse er 50x65 cm.

 

En allergivenlig hovedpude

Silvana Support hovedpuden er allergivenlig, og består af 100 % økotex-bomuld som er behandlet med natur-støvmidlet Aegis. Aegis er udvundet af Tagetesblomsten, og sørger for at holde puden og betrækket rent og fri for skimmel og andre bakterier. Puden er utroligt fugtregulerende, og er fyldt med de allergivenlige og åndbare Dupont kuglefibre. Kuglefibrene er, som navnet hentyder, runde, og når du ryster puden om morgenen puffer de op på ny, så de er klar til næste gang du skal sove.

 

Valg af hovedpude

Fordi vi alle er forskellige, og fordi vi har brug for forskellig støtte når vi skal sove, findes Silvana Support puden i seks varianter. At vælge den rigtige pude kan være svært. Derfor har vi en guide der er let at følge, nederst på denne side.

 

Nederst på siden
Billede med guide til valg af hovedpude - Guide til hovedpude

Sortér efter

Mærker

6 produkter
Sortér efter