Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Sistema

"Sistema" betyder "system" på italiensk. Sistema er skabt ud fra forudsætningen om, at kunderne ønsker praktiske, funktionelle og smukt designede kvalitetsprodukter til opbevaring af fødevarer.

Grundlæggeren af Sistema, administrerende direktør Brendan Lindsay, opbyggede produktlinjen fra sin garage i New Zealand for over 30 år siden. I dag eksporterer Sistema til over 65 lande rundt om i verden og tæller sine kunder i millioner. Brendan Lindsay er med god grund stolt af sin succes - og af sit team på den 19.000 m2 store moderne fabrik i New Zealand.

Hvorfor vælge Sistema? | Sistema produkter til ethvert behov | Sistema hos Helsam

Sortér efter

Mærker

32 produkter
Sortér efter

Sistema – opbevaringsprodukter i den højeste kvalitet

Hvorfor vælge Sistema?

Alle Sistemas produkter tåler fryser, mikroovn og opvaskemaskine. Madkasserne er på praktisk vis opdelt i flere rum, så du eksempelvis kan have rugbrødsmadder i det nederste, store rum og frugt og grønt i de øverste, lidt mindre rum. Så undgår du, at det hele blandes sammen efter en tur i skoletasken.

Ingen af produkterne fra Sistema indeholder Phtalater/BPA.

 

Sistema produkter til ethvert behov

Sistema laver et væld af forskellige produkter. Hvad enten du søger madkasse, drikkedunk, kande, isterningbakke, snack attack duo, opbevaringsboks eller anden form for opbevaring, så er Sistema det rette valg.

 

Sistema hos Helsam

Hos Helsam finder du et stort udvalg inden for madkasser, drikkedunke, opbevaringsbokse, termokopper og meget andet. Find det Sistema produkt du mangler, og husk du kan få det sendt gratis til din nærmeste Helsam butik.