Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Skærtoft mølle

Nyder du at bage dine egne brød, boller eller kager? Mangler du nyt mel eller andet til at fuldende bagningen, og må den gerne være økologisk? Så skal du prøve produkterne fra Skærtoft Mølle. Du kan f.eks. vælge mellem brødblandinger, hvedemel, gryn, perlespelt og meget mere.

Hvem er Skærtoft Mølle? | Hvilke produkter laver de?
Hvad er økologisk mel? | Produkter fra Skærtoft Mølle hos Helsam
Sortér efter

Mærker

35 produkter
Sortér efter

Skærtoft Mølle: Økologisk mel, når det er bedst

Hvem er Skærtoft Mølle?

Skærtoft Mølle er en dansk familievirksomhed, der producerer og sælger deres egne kornprodukter. De har deres gård med økologisk landbrug på Als. Denne har været i familiens eje siden 1892. Folkene bag Skærtoft Mølle går meget op i deres produkter. Derfor er alle produkterne sporbare, hvilket betyder, at det er muligt at finde ud af hvilket økologisk landbrug de enkelte produkter stammer fra. I dag produceres råvarerne ikke kun på Skærtoft Mølles jord, men også på andre danske marker.

På Skærtoft er det deres passion at:

- se naturen som vores vigtigste samarbejdspartner.
- formale alle meltyper på stenkværne, så vi bevarer den sunde, smagsrige kim.
- have fokus på sundhed og gastronomi, når vi udvikler nye produkter.
- levere fuld sporbarhed på alle råvarer.

Dette er også din garanti for, at du får økologiske produkter af høj kvalitet, med en særdeles god smag.

 

Hvilke produkter laver de?

Skærtoft Mølle har i dag knap 40 produkter i sit sortiment – bl.a. stenformalet mel, knækkede, skårne, valsede og polerede kornkerner af spelt, hvede, byg og rug, samt en række grød- og brødblandinger. På denne side finder du en stor del af de mange produkter. Du finder en varebeskrivelse af alle produkter, når du klikker på det produkt du synes lyder spændende. Har du brug for glutenfri produkter, kan du også finde disse her på siden.
Skulle du få lyst til at prøve nogle af produkterne i dit bagværk, og mangler du ny inspiration, kan du gå på opdagelse i vores samling af opskrifter.

 

Hvad er økologisk mel?

De korn der bruges i produktionen af mel, gryn osv., skal følges af statens regler for økologi, samt kontrolleres af den lokale fødevareregion. Når landbruget og deres produkter er godkendt som økologisk, får de det røde øko-mærke du kender fra de økologiske produkter.
Det røde øko-mærke er din garanti for, at produktet stammer fra et økologisk landbrug, hvor der ikke er gjort brug af sprøjtegifte og kunstgødning. Den måde kornet dyrkes på, skal derudover påvirke den omkringliggende natur mindst muligt. På den måde beskyttes levestederne for de vilde dyr og planter.

 

Produkter fra Skærtoft Mølle hos Helsam

Hos Helsam finder du et stort og spændende udvalg af produkter fra Skærtoft Mølle. Vælg de produkter som du kan bruge til din bagning, og husk, at hvis du bestiller online, kan du vælge at få dine varer leveret gratis til din nærmeste Helsam butik. Du er selvfølgelig også velkommen i en af vores mange butikker. Vi står altid klar til at give dig gode råd og personlig vejledning i dit næste køb.