Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Solaray

Førsteklasses kosttilskud siden 1973. Solaray er enestående og unikke kvalitetsprodukter, bestående af et komplet og velassorteret sortiment indenfor urter, vitaminer, mineraler og fedtsyrer. Kvalitet starter med de allerbedste råvarer, og Solaray anvender kun en standard; og det er den højeste. Hver gang. Det kan du stole på.

Solaray er et amerikansk brand, og produkterne tilpasses derfor det danske marked, således at de opfylder de danske lovkrav. Solaray forhandles af Natur Energi ApS. Solaray er en del af Nutraceutical koncernen i USA, der bl.a. også omfatter KAL produkter. Natur Energi forhandler desuden produkter fra Metagenics (USA), Biocare (England) og fra Svane Trading (Danmark).

Produkterne fra Solaray er baseret på ny forskning og er i konstant udvikling.  De fleste produkter er på kapselform og lagt i en base af urter, som bidrager med en række sporstoffer og sekundære plantestoffer.
Solarays produkter er uden gluten, laktose, sukker og andre kunstige farve- og tilsætningsstoffer.

Design og kvalitet | Produkter hos Helsam

Vis som

Mærker

76 produkter
Vis som

Naturlige kvalitetskosttilskud fra Solaray

Design og kvalitet

Solaray-produkterne er kendetegnet ved deres enkle hvide design med en regnbue øverst. Farven på lågene angiver hvilket slags produkt, der er tale om. Vitaminer, mineraler, mælkesyrer og fedtsyrer er i bøtter med hvide låg, enkelte urter har grønne låg, urteblandinger har blå låg. Urter tilsat urteekstrakt har rødlilla låg.

Kvalitet starter med de allerbedste råvarer. Der kræves et analysecertifikat fra hver leverandør, der garanterer den enkelte råvares kvalitet.  Produkterne testes for identitet, renhed, kvalitet og potens i højteknologiske universitetslaboratorier af kemikere, mikrobiologer, botanikere og andre eksperter. De testes desuden for pesticider, mikroorganismer og tungmetaller.

Produkter hos Helsam

Helsam fører et bredt udvalg af Solaray-produkter. Du finder bl.a.:
  • Solaray Magnesium Citrat
  • Solaray Mega B-Stress
  • Solaray All Energy
  • Solaray Cal-Mag
  • Solaray Multivitamin

Gå på opdagelse i vores spændende udvalg, og husk du kan få sendt dine varer gratis til nærmeste Helsam butik.