Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Solaray

Sortér efter

Mærker

86 produkter
Sortér efter

Naturlige kvalitetskosttilskud fra Solaray

Kort om Solaray

Førsteklasses kosttilskud siden 1973. Solaray er enestående og unikke kvalitetsprodukter, bestående af et komplet og velassorteret sortiment indenfor urter, vitaminer, mineraler og fedtsyrer. Kvalitet starter med de allerbedste råvarer, og Solaray anvender kun en standard; og det er den højeste. Hver gang. Det kan du stole på.

Solaray er et amerikansk brand, og produkterne tilpasses derfor det danske marked, således at de opfylder de danske lovkrav. Solaray forhandles af Natur Energi ApS. Solaray er en del af Nutraceutical koncernen i USA, der bl.a. også omfatter KAL produkter. Natur Energi forhandler desuden produkter fra Metagenics (USA), Biocare (England) og fra Svane Trading (Danmark).

 

Design og kvalitet

Solaray-produkterne er kendetegnet ved deres enkle design med en regnbue øverst. Det nye design, gennemsigtig og UV-beskyttet perlemorsdesign, er at finde på alle dåser fra Solaray. Alle kapsler er vegetabilske og er derfor ikke længere fremstillet af kalvegelatine. 

Kvalitet starter med de allerbedste råvarer. Der kræves et analysecertifikat fra hver leverandør, der garanterer den enkelte råvares kvalitet.  Produkterne testes for identitet, renhed, kvalitet og potens i højteknologiske universitetslaboratorier af kemikere, mikrobiologer, botanikere og andre eksperter. De testes desuden for pesticider, mikroorganismer og tungmetaller. 
Solaray LAB VERIFIED
LAB-verified mærket på alle Solaray kosttilskud er din garanti for et rent produkt. 

Solaray gør brug af naturlige ingredienser, hvilket ses ved at produkterne bl.a. indeholder:

  • Naturlige hjælpestoffer
  • Naturlige sødestoffer
  • Naturlige farver
  • Naturlige smagsstoffer
  • Naturlige konserveringsmidler

 

Kosttilskud til voksne og børn

Udvalget af kosttilskud fra Solaray er stort og inkluderer kosttilskud til både børn og voksne. Det er nemt at få dækket dit daglige behov for vitaminer og mineraler, uanset om du mangler enkeltvitaminer eller multivitaminer. Solaray har også fedtsyrer, mælkesyrebakterier og urtetilskud i deres sortiment. 

Populære kosttilskud fra Solaray er:

 

Køb Solaray hos Helsam 

Hos Helsam finder du et bredt udvalg af alle Solaray produkter, endda til rigtigt gode priser. Kosttilskud til hele familien og alle formål, finder du her på siden. Bestil dine kosttilskud på helsam.dk og få din ordre leveret indenfor få dage, eller fragtfrit til din nærmeste Helsam-butik

Er du medlem af Club Overskud? Som medlem optjener du point, får gode tilbud og alle dine kvitteringer samlet ét sted. Bliv medlem her – det er helt gratis.