Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

SPLAT

Sortér efter

Mærker

14 produkter
Sortér efter

SPLAT - organisk og bio-aktiv mundhygiejne

SPLAT er en global virksomhed som fremstiller organisk og bio-aktiv tandpasta, tandtråd, mundskum og tandbørster til mundhygiejne.
Produkterne er af høj kvalitet og fremstilles under høj hygiejnisk og kontrollerede forhold.
Ingen af deres produkter indeholder syntetiske antiseptiske midler som triclosan eller chlorhexidin. Skumdannende middel er minimalt. Alle SPLAT´s produkter er fri også for natriumlaurylsulfat og saccharin.
Naturlige ingredienser, æteriske olier og plante ekstrakter indgår i formuleringer af alle SPLAT's tandpastaer og mundskum.
SPLAT søger for at tandbørstning ikke bliver kedeligt. 
SPLAT forsøger at gøre vores lyst til at børste tænder mere sjov og spændende samtidig med at deres tandpastaer indeholder de rette ingredienser til tand og tandkøds problemer samt pleje af tænderne og deres emalje.

SPLAT's produkter fremstilles i en økologisk ren region i Valdai samt i Italien, Tyskland og Japan.
SPLAT har en ultra moderne fabrik med organiske farmaceutiske produkter som udvikles og produceres i samarbejde med mere end 80 europæiske og japanske samarbejdspartnere. Produkterne fremstilles i små mængder af gangen.
SPLAT er bevidst om menneskets ansvar overfor naturen og gør alt hvad der er muligt for at minimere det miljømæssige fodaftryk. Deres produkter indeholder naturlige planteolier og ekstrakter som sammen med moderne teknologi er til gavn for din mundhygiejne og for miljøet. Fremstillingen har CO2-neutral status og er blevet certificeret til at overholde internationale standarder for GMP Kosmetik og ISO 9001. Deres produktion er fuldt ud miljøvenlig og er certificeret af Prima Klima 

SPLAT Magnolia tandpasta er blevet tildelt Beauty Shortlist - Editors Choice Award 2017.
SPLAT Baby Apple & Banana er tildelt Beauty Shortlist - Mama & Baby Award 2017
SPLAT KIDS Fruit Ice cream tandpasta er blevet nomineret til Natural & Organic Award 2017