Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

sun & seed

Siden 2004 har Sun & Seed produceret rene, naturlige og økologiske fødevarer. Hos Sun & Seed har de en stor passion for mad, samt produktionen der ligger bag. I begyndelsen dyrkede de kun afgrøder på deres egne marker, men i dag får de råvarer fra mange nøje udvalgte steder i verden. Alle råvarer er af super høj kvalitet, og dyrkningsstederne udvælges nøje. Derfor får du med produkter fra Sun & Seed fødevarer der er fulde af næring, vitaminer og mineraler der sammen bidrager til en sund og energifyldt hverdag.

Sun & Seed produkter | Sun & Seed hos Helsam

Sortér efter

Mærker

17 produkter
Sortér efter

Sun & Seed: Når kun det reneste er godt nok

Sun & Seed produkter

Så vidt muligt forsøger Sun & Seed at holde ingredienserne rå,
for på den måde at bevare alt det sunde og næringsrige. 
 
Et af de meget populære produkter er tahin, der har flere forskellige anvendelsesmuligheder. Tahin er en smagfuld pasta der fremstilles af ristede sesamfrø. Du kan bruge tahin i flere opskrifter eller som smørelse til forskellige brød. Læs vores opskrift på hummus med tahin, og få en lækker smørepålæg til frokosten eller madpakken. Du kan også bruge tahin som smørelse på pitabrødet. Ønsker du at lave en lækker dressing kan du blande tahin med yoghurt og krydderurter, eller måske andre ting du kan lide.
 
Tahin en er god proteinkilde og har et højt fiberindhold, og kan også indtages af veganere og vegetarer. 
Du kan også vælge at skifte smør ud med tahin. Det gode er, at tahin indeholder meget mindre mættet fedt end smør, mere protein end smør, mere E-vitamin og så indeholder tahin magnesium og selen der begge er essentielle mineraler der bidrager til at din krop fungerer optimalt. 
 
Får du ikke nok proteiner, eller træner du og ønsker et sundt proteintilskud, kan du med fordel gøre brug af Sun & Seeds protein tilskud. Du finder proteinpulver fremstillet af græskar, chia eller hamp. Pulveret er fremstillet på en måde så det har et højt indhold af proteiner. Derudover har det en god smag som gør det ideelt at bruge i smoothies, kager, bagværk eller almindelige protein shakes med vand eller mælk. Læs mere om proteinpulver her, og hvordan det kan bruges til at få en sundere krop. Hvis du mangler et par spændende idéer til smoothies med proteinpulver, kan du prøve Den sunde smoothie eller måske en smagfuld Godnat smoothie.  
 
Er du træt af at bruge olivenolie i madlavningen, og kunne du tænke dig en ny olie med en anden smag? Sun & Seed producerer spændende olier af chiafrø, græskarkerner og hampefrø. Det kan være svært at vælge hvilken olie du skal bruge, men du kan læse meget mere på vores side med olier.  

 

Sun & Seed hos Helsam

Hos Helsam finder du et spændende udvalg af Sun & Seed produkter. Vælg f.eks. mellem madlavningsolier, frø og skaller, tørrede bær, proteinpulver og meget andet. Du kan bestille dine varer her på Helsam.dk, og få dine varer leveret gratis til din nærmeste Helsam butik.
 
Du er selvfølgelig også velkommen i en af vores mange butikker. Vi står altid klar til at vejlede dig i dit næste indkøb.