Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Superfruit

Superfruit giver dig naturlige og økologiske produkter af højeste kvalitet, med garanteret oprindelse og uden unødvendige tilsætningsstoffer. I sortimentet fra Superfruit finder du produkter som acai, gojibær, chiafrø, hampefrø, incabær, blåbær, kakao og spirulina.
Sortér efter

Mærker

44 produkter
Sortér efter

Spændende helsekost fra Superfruit

Superfruit er en innovativ helsevirksomhed, som er 100% opdateret vedr. tendenser i markedet, og som tilføjer værdi igennem nye og spændende koncepter og produkter. Superfruit kalder sig selv for pionererne inden for superfrugt. Superfruit Scandinavia importerer, distribuerer, markedsfører og sælger råvarer. Superfruit udvikler endvidere egne produkter af høj kvalitet under eget varemærke – Superfruit.

Ved konstant at være på forkant med nye trends vil Superfruit være et nyt og spændende alternativ til salg af produkter, som er produceret uden tilsætningerstoffer. Enhver, som køber et produkt under varemærket Superfruit, skal altid kunne føle sig tryg ved sit valg. Producenter af råvarer vælges med stor omhu og har gennemgået adskillige tests for næringstoffer og antioxidanter.

Superfruit handler ud fra følgende værdier:

Devoted to Life

Superfruit sætter pris på livskvalitet. Selve livet er noget stort, som er svært at begribe, og som er meget skrøbeligt. Superfruit synes, at alle mennesker burde have ret til at glæde sig over livet, uanset om det betyder, at du sidder i solen og nyder det, eller om du er på arbejde på en fabrik. Vælg produkter, som støtter et bedre liv for mennesker, der har det værre end dig!

Devoted to Health

Vi skal sætte pris på vores krop. For at skabe forudsætningerne for en god og livslang sundhed skal de fleste mennesker spise og leve sundt. Naturligvis skal man have det dejligt, imens man gør det. Superfruit tror, at forudsætningerne for et langt og godt live er en kombination af træning og en sund kost, hvor en stor del består af naturlige produkter af frugter, bær og planter. Tag hånd om din krop, så bliver livet endnu sjovere!

Devoted to Nature
I løbet af det seneste århundrede har mennesket nået fantastiske præstationer, som desværre også har sat sine spor i naturen. Vi skal huske på, at uden naturen er vi ingenting, og derfor skal vi gøre, hvad vi kan for at minimere vores påvirkning af den. For Superfruit indebærer dette at tænke på, hvordan produkterne produceres, transporteres og pakkes.