Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Tints of nature

Tints of Nature er hårfarve til hjemmebrug med økologiske ingredienser og uden ammoniak. Tints Of Nature hårfarverne er blide og etiske produkter, lavet med et maksimum af certificerede økologiske ingredienser og et minimum af kemikalier for at skabe det smukkeste, sundeste hår.
Sortér efter

Mærker

47 produkter
Sortér efter

Farv dit hår med Tints of Nature

Med Tints of Nature kan du nemt opnå en lige så god hårfarvning i hjemmet som hos frisøren.

Tints Of Nature hårfarver er et sundere valg, når du selv vil farve dit hår derhjemme.  I produkterne er brugt 60% certificerede økologiske ingredienser i vores hårfarver, INGEN Ammoniak og ingen skrappe kemikalier. Resultatet er et sundt skinnende hår med en længerevarende farve og vores permanente farver dækker 100% gråt hår - op til tonehøjde 8. I systemet findes der ligeledes 8 Semi-permanente farver, som er til dig, der ikke ønsker et permanent resultat, men blot en skyllefarve der langsomt fader ud af håret igen.

De blide og etiske produkter fra Tints of Nature er forskellige fra alle andre hårfarveprodukter, som beskadiger dit hår med ammoniak og skrappe kemikalier.

Tints Of Nature-farverne købes i æsker, som indeholder alt, du skal bruge til hårfarvningen. Handsker, rensende shampoo til før farvning, farve og applikatorflaske samt shampoo og conditioner til at vaske farven ud med. Og der medfølger udførlig dansk brugsvejledning.

Ønsker du at bevare din farve i længere tid, anbefaler vi, at du bruger vores Tints Of Nature efterbehandlingssortiment - Hydrate Shampoo og Conditioner, som låser farven og samtidig nærer og beskytter dit hår. Produkterne er sprængfyldt med fantastiske certificerede økologiske ingredienser, der vil behandle dit hår skånsomt.

Der er brugt hvedeprotein, aloe, kulsukker og kamille til forsigtigt at fugte og lindre; sort havre, der naturligt omstrukturerer; og solsikkefrøekstrakt til at beskytte miljøet - bare for at nævne et par stykker.

Resultatet er naturligt sundere hår med længerevarende farve.