Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Udo´s Choice

Udo’s Choice fører bl.a. en vegetarisk, certificeret økologisk blandingsolie med olier fra forskellige slags frø, Udo’s Choice olien er mekanisk koldpresset og har et unikt blandingsforhold af Omega-3 og Omega-6-fedtsyrer. Et andet produkt er Udo’s Choice probiotika, mælkesyrebakterier, der hjælper din mave i balance.

Bag Udo’s Choice står firmaet Panacea, som blev etableret i 1995 af ægteparret Tommy Hauslev Kobberskov og Irene Mathilde Kobberskov. "Panacea" stammer fra det græske ord "Panakeia", som på engelsk kan oversættes til “a remedy for all diseases or ills” eller “healing everything”. Da Tommy og Mathilde boede i Australien i 12 år, indså de, hvor vigtigt det er at beskytte den skrøbelige natur, og hvor vigtigt det er at producere forbrugsvarer, som tilgodeser menneskets sundhed uden at skade naturen under fremstillingen.

Med produkter fra Udo’s Choice er du sikret kosttilskud produceret med omtanke for både dig og miljøet.

Sortér efter

Mærker

12 produkter
Sortér efter

Olier og kosttilskud fra Udo’s Choice

Hvilke Udo’s Choice produkter findes der?

Udo’s Choice har mange spændende produkter. Du finder bl.a. olieblandinger der indeholder de essentielle omega- 3 og 6 fedtsyrer, kosttilskud med mælkesyrebakterier og krill olie.
Produkterne findes både til børn og voksne. Især mælkesyrebakterierne er inddelt efter alder. Du kan læse mere om de enkelte produkter her på siden.

 

Udo’s Choice olie - hvad er det godt for?

Olien fra Udo’s Choice er en blanding af hørfrøolie, solsikkeolie, sesamolie, kokosolie og kæmpenatlysolie. Derudover indeholder olieblandingen økologisk risklidolie, lecithin og havreklidolie samt antioxidant af tocopherolrig ekstrakt. De forskellige olier fra mange frøarter udgør en perfekt synergi i Udo’s Choice, der bidrager til at holde din krop sund og frisk.
Udo’s Choice er en certificeret økologiske olieblanding med et højt indhold af Omega-3-fedtsyrer og flerumættet fedt.

 

Udo’s Choice probiotika – hvad er det godt for?

Mælkesyrebakterietilskuddet fra Udo’s Choice er et tilskud, du dagligt kan tage.

Vælg mellem:

Udo’s Choice Super infant 3-5 år.
1 gram indeholder som minimum 2 milliarder bakterier.

Udo’s Choice Super 8 Plus fra 5 år og opefter.
1 kapsel indeholder mindst 31 milliarder bakterier.

Udo’s Choice Super Children fra 5-15 år.
1 kapsel indeholder ca. 5 milliarder bakterier.

Udo’s Choice Super Adult fra 16-65 år.
1 kapsel indeholder ca. 17 milliarder bakterier.

Udo’s Choice Super 5 Plus sugetablet.
1 kapsel indeholder ca. 2 milliarder bakterier.

Bemærk at mængden af levende mælkesyrebakterier falder med årene. Det betyder, at antallet af levende bakterier er størst omkring produktionsdatoen, hvorimod der efter to år kan ske et større fald i antallet af bakterier.

 

Hvem kan tage Udo’s Choice?

Hvis du gerne vil øge dit indtag af de sunde Omega-3-6-fedtsyrer, kan du med fordel indtage Udos Choice.
Måske består din kost ikke af nok fødevarer indeholdende Omega-3 og 6, og derfor er det nødvendigt at tilføre kroppen de vigtige fedtsyrer på en anden måde.

 

Hvor meget skal man tage?

Den anbefalede daglige dosis for omega fedtsyre i Danmark er ca. 1 g .
I forhold til mælkesyrebakterier er der ingen anbefalet daglig dosis, men du bør altid følge de anbefalinger som stå beskrevet på det enkelte produkt.

 

Udo’s Choice hos Helsam

Hos Helsam finder du både den velkendte og populære Udo’s Choice olie, men også andre produkter fra mærket. Find de produkter du ønsker, og husk du kan få dem sendt gratis til din nærmeste Helsam butik.