Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Unikalk

Din krops knogler har behov for et kalktilskud dagligt. For at opnå det optimale indtag af kalk, også kaldet calcium, er det vigtigt at du spiser sundt og varieret samt dyrker motion og får sollys. Gennem kosten og sollys får kroppen D-vitamin der bidrager til optagelsen af kalk. Spiser du ikke nok kalk- og D-vitaminrige fødevarer, kan et kalktilskud være nødvendigt. Især om vinteren er det svært at få nok D-vitamin gennem solens stråler. UniKalk består af råvarer af meget høj kvalitet, som sikrer dig en optimal optagelse og virkning.

UniKalk og kroppens knogler | Skal jeg tage UniKalk? | Hvor meget UniKalk skal jeg tage?
For meget kalk, og mangel på kalk | UniKalk hos Helsam

Sortér efter

Mærker

15 produkter
Sortér efter

Vedligehold knoglerne med Unikalk

UniKalk og kroppens knogler

Kalk bidrager bl.a. til sunde og stærke knogler, et normalt energistofskifte og en normal muskelfunktion.
Knoglerne består af et levende væv der løbende udskiftes. I udskiftningsprocessen nedbrydes det gamle væv og nyt dannes. Kroppen har behov for nok kalk, når det nye væv dannes.

På ét år udskiftes ca. 10-15 % af knoglevævet hos voksne mennesker,
og efter 7 år er alle knogleceller udskiftet.
Knoglevævet udskiftes for at:

  • Sikre at knoglevævet holder sig stærkt og reparere småskader.
  • Sikre at resten af kroppen får adgang til kalk.
  •  

Skal jeg tage UniKalk?

Kvinder og mænd over 50 år, bør have større fokus på deres knogler og vedligeholdelsen deraf. Omkring kvindernes overgangsalder mister kroppen ca. 2-5 % af knoglemassen om året. Derfor er det endnu vigtigere, at de opnår et højt kalk- og D-vitaminindtag, og de kan derfor med fordel gøre brug af kalktilskud.

  

UniKalk hos Helsam

Hos Helsam har vi et bredt udvalg af UniKalk. Du finder UniKalk med og uden D-vitamin, samt som sluge- eller tyggetablet. Find det UniKalk produkt der passer bedst til dig, og få det sendt gratis til din nærmeste Helsam butik.