Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Urtekram

Urtekram opstod tilbage i 1972, hvor Lisbeth Damsgaard og Ronnie McGrail fik idéen om at starte en lille økologisk urtekræmmer-butik i København. Dengang var økologien på et begynderstadie, og der skulle gå flere år, før folk for alvor fik øjnene op for økologien og dens mange goder. Navnet Urtekram kommer af den gamle betegnelse for en krydderhandler – urtekræmmer.

Den produktudvikling der sker hos Urtekram, er hele tiden med tanker på miljøet, hvilket ses i produktionen af råvarer, transport og produktion af emballage.

I dag ligger Urtekram International A/S i Mariager i Nordjylland, og deres sortiment af økologiske produkter bliver større år for år.

Urtekrams produkter | Populære produkter fra Urtekram | Urtekram hos Helsam

Sortér efter

Mærker

401 produkter
Sortér efter

Urtekram – en verden af økologi

Urtekrams produkter

Urtekrams sortiment strækker sig over økologiske produkter fra fødevarer til plejeprodukter. Mange af produkterne henvender sig til vegetarer og veganere. Derudover er mange produkter gluten- og laktosefri.

Inden for fødevarer finder du nødder, snacks, olier, eddiker, kolde og varme drikke, ris, morgenmad, krydderier, pasta, brød og meget, meget mere. Har du lyst til at bage, og må det gerne være nemt og ligetil? Prøv en Urtekram bagemix der både kan bruges til bagning af pizza, pølsehorn, boller, brød eller kager.

Krydderierne er nøje udvalgte og er fulde af duft og smag. Ligesom udvalget af andre produkter, er krydderiudvalget også bredt. Der er krydderier til bagning, gryderetter, pizza, supper og hvad du ellers måtte have lyst til at kokkerere.

Vil du gøre noget godt for din hud? Skal plejeprodukterne du bruger, være skønsomme for både dig og miljøet? Så bør du gå på opdagelse i Urtekrams udvalg af økologiske plejeprodukter til dig og resten af familien. Udvalget består af plejeprodukter til krop og ansigt, hår og baby. Der er produkter til mænd, til børn og produkter med og uden parfume. Uanset hvad du måtte have lyst til, finder du det garanteret lige her.

 

Populære produkter fra Urtekram

Som du kan se, er udvalget af Urtekram produkter meget stort. Alligevel er der nogle produkter der er særligt populære i de danske hjem. Urtekram olivenolie, Urtekram shampoo, Urtekram kokosolie og Urtekram tandpasta er noget mange har prøvet og stadig bruger dagligt. Produkterne er af høj kvalitet, og naturligvis økologiske.

 

Urtekram hos Helsam

Hos Helsam finder du et bredt udvalg af Urtekram produkter. Prøv noget nyt til aftensmaden, madpakken, bagning eller som snack. Udvalget findes her på Helsam.dk, men du finder også Urtekram produkterne i vores mange butikker. Husk du altid kan få dine varer leveret gratis til din nærmeste Helsam butik. Har du spørgsmål , er du velkommen til at kontakte os for råd og vejledning i dit næste køb.