Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Vita Liberata

Vita Liberata er en skøn økologisk selvbruner- og solserie, der stammer fra Belfast i Nordirland. Vita Liberata blev grundlagt i 2003, og blev hurtig kendt for, at være ”The A-List” selvbruner-mærke. Det der gør Vita Liberata til en unik serie af selvbruner-, sol- og hudplejeprodukter, der er økologisk og hverken indeholder parabener, parfume eller alkohol.
Sortér efter

Mærker

1 produkter
Sortér efter

Vita Liberata

Vita Liberata selvbrunerne er duftfrie, farvenuancerne er naturlige og i flotte oliven- og brune nuancer, og alle er beriget med et ekstra fugtkompleks, der binder fugten i huden i længere tid, og dette giver en smukkere og mere ensartet glød i længere tid, mens farven fader naturligt ud.

Vita Liberata var også de første til at præsentere påføringshandsken til selvbruner. Med den er du sikker på en flot og jævn påføring, uden farve i håndflader, mellem fingrene eller omkring neglebånd.
Sidst har Vita Liberata lanceret deres SPF solserie med skønne Dry Oils og Milk med SPF 25, 30 og 50, der med den dejligste konsistens hurtigt er blevet populære. Med special- og prisvindende produkter, som Marula Dry Oil SPF 50 Gradual Tan, og Trystal Minerals, mineralpudder med selvbruner effekt, viser Vita Liberata, at de er særdeles innovative i deres udvikling og gerne vil ligge forrest i feltet af økologiske selvbrunere.