Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Om Helsam

Bliv helsevejleder

Grunduddannelsen - dHb Autoriseret Helsevejleder

Brænder du for helsekost og økologi og ønsker at få en større faglig viden om helseområdet, så er dHbs Grunduddannelse måske noget for dig.

Uddannelsen forløber over ni weekender fra januar til november og afsluttes med en skriftlig og mundtlig eksamen.


Kompetencer

dHbs Grunduddannelse består af moduler, som dækker alle emner bredt. Kursusdeltageren får den nyeste viden om proteiner, fedt, kulhydrater, fibre og vand, økologiske dyrkningsmetoder, vitaminer, mineraler, kosttilskud, urter, syre/base-balance, blodsukkerbalancen og allergi.

Uddannelsen henvender sig til både nye som erfarne ekspedienter, som ønsker at udvide paratviden inden for helsekost. Som nyuddannet helsevejleder vil du være kvalificeret til at vurdere den optimale virkning af produkterne og til at sammenligne produkterne, som kan være meget forskellige, hvad angår styrke, optagelighed, kvalitet og pris.

Undervisningen
Uddannelsen ledes af lærerkræfter fra såvel det etablerede sundhedssystem som det alternative. Blandt lærerkræfterne kan bl.a. nævnes biologer, farmaceuter, økologer, læger, tandlæger og heilpraktikere samt ernæringsspecialister med Frede Damgaard i spidsen.

Har du først taget Grunduddannelsen, har du mulighed for at videreuddanne dig på vores videreuddannelser, hvor der gives en dybere indsigt i specifikke emner, som berøres på grunduddannelsen.

Hvem kan deltage?
• dHb-medlemmer og deres butiksansatte.
• Ikke dHb-medlemmer, som er ejere af eller ansat i en helsekostforretning.
• Personer, der har eller ønsker nær tilknytning til helsekostspecialbranchen (efter konkret vurdering).

Yderligere information

Se brochuren for 2020 HER.

Har du ikke en PDF reader installeret, kan du hente den her.

For yderligere information om uddannelsen, kontakt venligst dHb på e-mail: mail@d-h-b.dk eller telefon: 74 48 68 02.


Vis som