Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Opskrifter

Æggeerstatning

Opskrift på æggeerstatning til bagning, panering og farsretter

HørfrøHørfrøskum

Kan anvendes til bagning, panering og farsretter.

Du skal bruge:
  • 50 gram hele hørfrø
  • 5 dl vand

Sådan gør du:

  1. Hele hørfrø koges i vand i 3-4 minutter under konstant omrøring.
  2. Den varme masse sigtes straks, så frøene fjernes fra skummet. Skummet samler sig, når det køler ned og kan efter afkøling bruges som erstatning for æggehvide.
  3. Holdbar i køleskab i nogle dage.
  4. 3-4 spiseskefulde (50 g) svarer til et æg.
Vis som

www.helsam.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål. Du kan finde vores cookiepolitik her: Klik her

×