Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Opskrifter

Bløde torlillas, glutenfrie

Opskrift på tortillas uden gluten

TortillaCa. 8 stk.

Ingredienser:
  • 4 økologiske æg
  • 100 g økologisk majsmel
  • 60 g økologisk fuldkornsrismel
  • ½ tsk. havsalt
  • 3 spsk. økologisk olivenolie
  • 4 dl vand

Fremgangsmåde:

  1. Ingredienserne piskes til en jævn dej.
  2. 1 dl dej hældes på en varm pande med lidt olivenolie på.
  3. Bages et par minutter på hver side.
Vis som

www.helsam.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål. Du kan finde vores cookiepolitik her: Klik her

×