Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Opskrifter

Boller med spinat og pestofyld

Opskrift på boller med bl.a. spinat og pestofyld

Boller spinat pestofyld Antal: 10-12 stk.

Ingredienser:
  • 15 g. skallin/husk
  • ½ liter vand
  • 1½ tsk. salt
  • 1 tsk. bagepulver
  • 100 g brunhirsemel
  • 100 g risflager
  • 125 g rismel
  • 50 g quinoamel
Fyld:
  • 100 g frossen spinat
  • 1½ spsk. pesto
  • 6 soltørrede tomater i olie
  • ½ tsk. oregano
  • 1/4 frisk chili
  • Salt og peber
Fremgangsmåde:
  1. Bland lunken vand og skallin, husk og lad det stå ca. 10 minutter til det bliver en grødagtig masse.
  2. Tilsæt de øvrige ingredienser, og rør det godt sammen. Det er lettest at bruge fingrene til sidst.
Fyld:
  1. Tø spinaten op og vrid den helt fri for væde. 
  2. Skær tomaterne og chilien i små tern og bland alle ingredienser til fyldet sammen. 
  3. Smag til med salt og peber.
  4. Del dejen i 10-12 stykker. 
  5. Fugt fingrene med vand og tryk en klump dej fladt ud i den ene hånd. 
  6. Kom omkring 1½ tsk. fyld midt på dejen, og luk dejen hen over fyldet med den frie hånd. Sørg for at lukke helt sammen om fyldet, så det bliver inde i bollen. 
  7. Form bollerne pænt, pensl med olivenolie og drys med oregano.
  8. Bages ved 200 grader i 30 minutter. Ovnen skal være helt varm, og bagetiden skal overholdes.
  9. Du kan også vælge at bage bollerne uden fyld. Bagetiden er den samme. Man kan tilsætte smuldret tofu til fyldet for at få en mere proteinrig version.

Opskriften er venligst leveret af: Trine Vesteraa - www.trinevesteraa.dk

Hent opskriften som PDF-fil HER
Vis som

www.helsam.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål. Du kan finde vores cookiepolitik her: Klik her

×