Gode madstykker FiberHUSK
Opskrift på madstykker med bl.a. FiberHusk, peberfrugt og skinke
Ingredienser:
Opskrift: Økonoma Hanne Jensen for W. Ratje Frøskaller.
- 300 g vand
- 100 g syrnet mælkeprodukt
- 13 g tørgær
- 20 g FiberHUSK
- 7 g salt
- 5 g sukker (saccharose)
- 9 g rapsolie
- 10 g gurkemeje
- 100 g rugmel
- 425 g hvedemel
- 1 tsk. oregano
- 75 g rød peberfrugt
- 75 grøn peberfrugt
- 150 g kogt skinke i tern eller strimler
Fremgangsmåde:
- Lun vandet og udrør gær og FiberHUSK heri.
- Bland de øvrige ingredienser i melet af flere omgange. Ælt dejen godt igennem og lad den hæve tildækket et lunt sted i ca. 45 minutter.
- Skær peberfrugten i små tern.
- Slå dejen ned, tilsæt peberfrugt og skinke, og ælt dejen godt igennem.
- Del dejen i 16 stykker, og form dem til boller.
- Læg bollerne på en bageplade med bagepapir, og lad dem efterhæve i 20 minutter.
- Pensl bollerne med syrnet mælkeprodukt, og bag dem ved 200 grader i ca. 20 minutter. Afkøles på en bagerist.
Opskrift: Økonoma Hanne Jensen for W. Ratje Frøskaller.