Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Opskrifter

Stenalder müslibarer med chiafrø og kokos

Opskrift på stenalder müslibarer med chiafrø og kokos - mums!

Stenalder myslibarAntal: 10 stk.

Dej:
  • 250 g mandelmel
  • 100 g hørfrø
  • 100 g revet kokosmel
  • 100 g solsikkekerner
  • 2 spsk chiafrø
  • 5 æg
  • 2 spsk honning
Pynt:
  • 100 g mørk chokolade, 70% 
  • 1-2 spsk frysetørrede bær, f.eks. hindbær
  • I stedet for frysetørrede bær, kan du drysse barerne med en smule lakridspulver
Fremgangsmåde:
  1. Tænd ovnen på 200ºC. 
  2. Kom alle ingredienserne til dejen i en blender eller foodprocessor. Blend det hele godt sammen. 
  3. Form dejen til små, runde boller - 8 cm i diamenter. 
  4. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. 
  5. Bag barerne i ca. 20 minutter, eller indtil de er sprøde og lysebrune. 
  6. Lad barerne køle helt af. 
  7. Smelt chokoladen, og dyp halvdelen af müslibarerne i chokolade, og drys med frysetørrede bær.

Opbevar müslibarerne i en tætsluttet dåse.

Tip: I stedet for frysetørrede bær, kan du drysse barerne med en smule lakridspulver.


Kilde: Ditte Ingemann. Kampagnen er støttet af Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri.



Vis som

www.helsam.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål. Du kan finde vores cookiepolitik her: Klik her

×