Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Chokolade fondue

Opskrift på Chokolade fondue - af Fairtrade

Ingredienser:

  • 1/8 ltr. piskefløde
  • 200 g flødechokolade
  • 50 g mandelsplitter
  • 6 mellemstore bananer
  • 2 appelsiner
  • 300 g kernefri vindruer
  • 250 g jordbær

Fremgangsmåde:

  1. Knæk chokoladen i små stykker, og put det i den opvarmede fløde. 
  2. Mandelsplitterne røres i. 
  3. Den opvarmede masse stilles i en ildfast skål over en varmekilde på spisebordet.
  4. Frugterne vaskes godt af, appelsinerne skrælles. Stik frugtskiver og hele bær på et spyd, og dyp det i den varme chokolademasse.

Denne opskrift er udviklet af Fairtrade.
Vis som

www.helsam.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål. Du kan finde vores cookiepolitik her: Klik her

×