Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Gluten- og sukkerfri karamelmüsli

Denne er så god, at den kan spises som ren snack!


Ingredienser
Brug en pande:
100 g havregryn (store glutenfrie)
50 g græskarkerner
50 g solsikkekerner
35 g sesamfrø
85 g blandede nødder
3 spsk. FiberFin
50 g gojibær/evt. rosiner eller tørret kokos

100 g Sukrin Gold
2 spsk. FiberSirup Gold
3 dråber stevia karamel/english toffee
Lidt salt
2-3 spsk. vand

Sådan gør du:

Bland havregryn, kerner, frø og nødder i en skål og sæt det i ovnen på 180 grader i 8 min.
Mens dette ristes i ovnen, blander du Sukrin Gold, FiberSirup, steviadråber, salt og vand i en gryde og opvarmes til alt smelter sammen og får en flydende konsistens.

Bland den våde blandingen godt med den tørre og bag i 5-10 min på 180 grader.
Sæt så ovnen ned til 50 grader varmluft eller 100 grader over/undervarme i ca 15-20 min. til müslien er tørret. Blandingen får en mørk farve udenpå, men skal ikke være brændt.

Billede og inspiration er hentet fra bloggen til Susanne Nesse

Næringsindhold pr. 100 gram
Energi: 334 kcal • protein: 12 • kulhydrater: 19 • fedt: 20 • kostfibre: 14

www.sukrin.com/dk/

Vis som

www.helsam.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål. Du kan finde vores cookiepolitik her: Klik her

×