Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Glutenfri banankage

Værsgo, her har du den glutenfri banankage

Ingredienser:

  • 1 Pose Brødklapper Æble/Kanel
  • 100 g blødt smør
  • 100 g rørsukker
  • 4 æg
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1 tsk natron
  • 4 modne bananer (ca. 500 g.)

Sådan gør du..

Smør og sukker pisket hvidt, sammenpiskede æg tilsættes lidt ad gangen. Bananerne moses og tilsættes sammen med de øvrige ingredienser. Det hele røres godt sammen. Dejen hældes i en randform + en mindre brødform. (kom bagepapir i bunden af formene)

Banankagen bages ca. 30 min. midt i ovnen v. 175 grader varmluft, vendes ud på bagerist og køles af.

Kilde Opskrift: Naturlic, Ingrid Rosenkrantz Maack

Se alle vores glutenfri produkter her

Vis som