Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Opskrifter

Glutenfri cookies

lækre og sprøde, 40-46 stk.

Ingredienser:

  • 1 Pose Brødklapper Æble/Kanel
  • 130 g smør
  • 130 g rørsukker
  • 3 spsk agave sirup eller anden sirup
  • 2 spsk vand
  • 1½ tsk vaniljesukker
  • 1 tsk natron

Sådan gør du.. 

Smør, sukker, vand og sirup kommes i en gryde, det hele varmes/smeltes sammen til sukkeret helt smeltet. Brødklapper blandingen, natron og vanilje hældes i den varme gryde, og det hele røres godt sammen til en tyk grød. 

Der sættes små klumper af grøden med 2 teskeer på bageplade med bagepapir, der bliver 4 plade - 11 - 12 kager på hver plade ( hold rigelig god afstand, da kagerne ellers vokser sammen ) Klumperne trykkes flade med en gaffel til ca ½ cm tykkelse. (dyp gaflen i vand så det ikke klister)

Bag 2 plader af gangen ved 180 grader, varmluft ca.10 min.

Tag kagerne ud af ovnen og lad dem afkøle på helt på bagepladen eller bagepapiret så de ikke går i stykker (kagerne er helt bløde når de kommer, bliver sprøde og lækre når de er afkølede). Næste hold bages. Opbevares i tætsluttede dåse/glas.  

Kilde Opskrift: Naturlic, Ingrid Rosenkrantz Maack

Se alle vores glutenfri produkter her

Vis som

www.helsam.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål. Du kan finde vores cookiepolitik her: Klik her

×