Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Glutenfri grovboller / flutes

Opskrift på grovboller / flutes uden gluten

Ingredienser:

  • ½ liter lunken vand
  • 15 g Skallin/Husk
  • 100 g glutenfri havregryn
  • 2 spsk. tørret brændenælde
  • 25 g græskarkerner
  • 25 g chiafrø
  • 1½ tsk. salt
  • 1 tsk. bagepulver
  • 75 g rismel
  • 125 g boghvedemel
Fremgangsmåde:
  1. Rør vand og Skallin/Husk sammen, og lad det stå ca. 10 minutter til det bliver en grødagtig masse. 
  2. Rør de øvrige ingredienser i. 
  3. Når dejen skal samles helt, er det lettest at bruge hænderne.
  4. Kom herefter vand på hænderne, og form boller eller flutes. Pensl med olivenolie, og pynt med græskarkerner og havregryn.
  5. Bages på 200 grader i 30 minutter. Det er vigtigt, at ovnen er helt varm, når bollerne sættes ind samt at bagetiden overholdes.
Denne opskrift kan også bruges som grovflütes.

Hent opskriften som PDF-fil HER.

Trine Vesteraa fra opskriftshæftet "Fri for mælk og gluten" i samarbejde med Økologisk Landsforening.

Se alle vores glutenfri produkter her

Sortér efter