Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Glutenfri Klassekage

Opskrift på chokoladekage uden gluten

Glutenfri klassekageIngredienser:

  • 500 g sukker
  • 4 æg
  • 3,5 dl mælk
  • 450 g glutenfri mel
  • 4 tsk vaniljesukker
  • 3 spsk kakao
  • 4 tsk bagepulver
  • 300 g smeltet smør

Fremgangsmåde:

  1. Pisk sukker og æg sammen til en luftig masse. 
  2. Tilsæt de øvrige ingredienser – undtagen det smeltede smør – én ting af gangen. 
  3. Rør til sidst det smeltede smør i lidt efter lidt. 
  4. Beklæd en bradepande (35 x 45 cm) med bagepapir, og fordel dejen jævnt i den. 
  5. Bag klassekagen ca. 30 minutter ved 190° C.

Se alle vores glutenfri produkter her

Vis som