Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Glutenfri pastasalat

Opskrift på pastasalat uden gluten

Glutenfri pastasalatIngredienser:

  • 1 portion glutenfri pastaskruer, kogt og afkølet
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 spsk citronsaft
  • 2 dl bladsalat (rucola, romaine, spæd spinat)
  • ½ dl sukkerærter, finthakkede
  • 1 dl dåsemajs (100 g)
  • 5-6 oliven uden sten
  • 3 cherrytomater, halverede
  • ½ dåse tun
  • 1 dl optøede rejer eller i saltlage uden sødemidler
  • Salt, peber, purløg eller fint hakket persille

Variation: soltørrede tomater, pinjekerner, som er tørristet, rest af kød fra aftensmaden, kikærter eller kidneybeans fra dåse uden sukker. Lidt ingefær.

Se alle vores glutenfri produkter her

Vis som