Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Glutenfri rugbrød med quinoa

Opskrift på rugbrød med quinoa - helt uden gluten

Glutenfri rugbrød1. stk. lille brød (1/2 rugbrød)

Ingredienser:

  • 100 gr. groft majsmel
  • 50 gr. quinoaflager
  • 50 gr. solsikkekerner
  • 2 dl. kogende vand
  • 2,5 dl. vand
  • 2,5 dl. kærnemælk
  • (eller vand, mælk etc.)
  • 500 gr. glutenfrit Doves Farm
  • hvidt brødmel
  • 2 spsk. OrgraN Glutenfri Gluten (GFG)
  • 1 spsk. Carob - måske mere alt efter hvilken farve der ønskes
  • 1 tsk salt.
  • 1 tsk. sukker
  • 14 gr. Doves Farm tørgær

Fremgangsmåde:

  1. Bland groft majsmel, quinoaflager og solsikkekerner i røreskålen. 
  2. Tilsæt 2 dl kogende vand. 
  3. Lad blandingen stå i ca. 5 min.
  4. Tilsæt vand, kærnemælk, salt, sukker.
  5. Bland mel, carob med Glutenfri Gluten og tørgær, og tilsæt den til blandingen.
  6. Røres på maskine i ca. 5-10 min.
  7. Fordel dejen i en smurt form eller en form foret med bagepapir, og lad  brødet hæve lunt og tildækket i ca. 1 time.
  8. Bag ca. 40 min. i varm ovn ved 200 grader - IKKE varmluft!
  9. Tag brødet ud af formen, og dæk med et rent viskestykke. Lad brødet afkøle helt, inden du skærer det i skiver.

Se alle vores glutenfri produkter her

Vis som

www.helsam.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål. Du kan finde vores cookiepolitik her: Klik her

×