Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Gluten- og laktosefrie grønne pandekager

Skøn opskrift på spinatpandekager til enhver lejelighed.

 

Lækre gluten- og laktosefrie grønne pandekager.

De her pandekager både smager godt og er samtidig rigtig sund.

Ingredienser

ca. 7 stk. 

1 moden bananer

1 æg

1 dl plantemælk

1 stor håndfuld frisk spinat

1 tsk matcha pulver

1 knivspids salt

1 dl boghvedemel

Evt. ½ tsk bagepulver

Olie til stegning

Topping:  

Bær, kokossirup og kokosmel

eller

Rygeostcreme m. purløg (ikke laktosefri) og røget laks

 

Sådan gør du:

Blend alle ingredienser, med undtagelse af boghvedemelet, til en cremet konsistens

Tilsæt mel og rør den jævn. 

Kom lidt olie og 2 spsk. dej på en mediumvarm pande. 

Steg pandekagerne 3-4 min på den ene side og ca. 1 min på den anden side.

Se alle vores glutenfri produkter her

Vis som