Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Kanelsnegle, glutenfrie

Opskrift på kanelsnegle uden gluten

Antal: 24 stk.

Ingredienser, dej:

  • 450 g letmælk
  • FiberHUSK®:
  • 1 strøget spsk + 2 strøgne tsk
  • 450 g rismel
  • 200 g Maizena (majsstivelse)
  • 100 g blødt smør eller margarine
  • 90 g  sukker
  • 25 g  gær
  • 1/2 tsk  stødt koriander
  • 120 g æg
Ingredienser, fyld:
  • 75 g  blødt smør
  • 100 g sukker
  • 3 spsk stødt kanel
Fremgangsmåde:
  1. Dejen bør røres med maskine. 
  2. Mælken lunes (håndvarm) og kommes i røreskålen sammen med Huskpulver. 
  3. Blandingen røres i 5 min., så Huskpulveret gelerer. 
  4. Melsorterne, smør, sukker, smuldret gær og koriander afvejes i en særskilt skål. 
  5. Æggene røres ind i den gelerede mælkeblanding. 
  6. De afvejede ingredienser kommes ligeledes i røreskålen og røres med i 15 min. 
  7. Kanel og sukker blandes i en lille skål. 
  8. Smør hænderne i olie, inden dejen håndteres, og vend dejen ud på bordet. 
  9. Drys lidt Maizena på bordet. 
  10. Dejen deles i 2 dele. Hver del trilles til en aflang, tyk pølse. Pølserne udrulles med en kagerulle en ad gangen til 1/2-1 cm tykke firkanter. 
  11. Smørret fordeles over dej-firkanterne. 
  12. Kanel-sukker blandingen drysses over, og firkanterne rulles sammen til roulader. 
  13. Rouladerne skæres ud i 24 lige store stykker, som lægges på en bage-papir-beklædt plade. 
  14. Hævning og bagning: Sneglene dækkes med et let, fugtigt klæde og stilles lunt (28 °C) til hævning i ca. 1 time. 
  15. Smør sneglene med sammenpisket æg. 
  16. Bages ved 250 °C i 10-15 min.
Pynt: Sneglene pyntes med en glasur af flormelis og vand, inden de serveres.


Kilde: Naturlig Glutenfri Bagning.
W. Ratje Frøskaller.

Se alle vores glutenfri produkter her

Vis som

www.helsam.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål. Du kan finde vores cookiepolitik her: Klik her

×