Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Knækbrød af majsmel, kerner og frø

Opskrift på skønne knækbrød uden gluten

Ingredienser:

180 g majsmel
30 g sesamfrø
50 g græskarkerner
40 g hørfrø
40 g solsikkekerner
1 tsk. salt
2,5 dl koldt vand
0,5 dl olivenolie
En lille håndfuld nigellafrø eller birkes til drys

Fremgangsmåde:

Alle ingredienserne blandes sammen i en skål. Fordel halvdelen af dejen på et stykke bagepapir, kom et nyt bagepapir oven på og rul dejen ud. På den måde mænger dejen ikke fast i kagerullen. 

Fjern det øverste lag bagepapir, marker/skær med en kniv hvor stykkerne skal være, så er det nemmere når de er bagt, at brække dem fra hinanden. Drys til sidst med nigellafrø eller birkes.

Gør det samme ved den anden halvdel af dejen. 

Bag ved 155 grader varmluft i 50-60 min.

Kilde: www.lamiacucina.dk

Vis som

www.helsam.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål. Du kan finde vores cookiepolitik her: Klik her

×