Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Orangechokolade mandler

Juleopskrift på orangechokolade mandler

Braendte mandler

Ingredienser:

  • 125 g. mandler
  • 25 g kokosolie
  • 25 g. kakaosmør
  • 1½ spsk. agavesirup
  • 1 spsk. kakaopulver + kakaopulver til at drysse mandlerne med
  • Et meget lille nib salt
  • Revet appelsinskræl fra ¼ appelsin
Sådan gør du:
  1. Rist nænsom mandlerne på panden, til de begynder at tage lidt farve, og lad dem køle af. 
  2. Smelt forsigtigt kakaosmørret i en gryde over vandbad. 
  3. Når det er helt smeltet, røres det godt sammen med kokosolie, agavesirup og kakao.
  4. De nu afkølede mandler tilsættes, og der røres jævnligt, til chokoladen er næsten helt stivnet. 
  5. Vend mandlerne ud på et stykke bagepapir, og lad chokoladen stivne helt. 
  6. Til sidst vendes mandlerne rundt i kakaopulver, til hele overfladen er dækket. Opbevares køligt.
Bonusinfo:
Chokoladen er ikke så varme-resistent som alm. chokolade, så pas på med chokolade-fingre. Mørk chokolade med stevia eller birkesød kan bruges i stedet.


Hent opskriften som PDF-fil HER.

Sortér efter