Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Rødkålssalat med julestemning

Prøv Trine Vesteraas opskrift på rødkålssalat

Ingredienser:

6 personer

350 g rødkål
1 dl sojafløde
1 spsk. hørfrøolie
1 ½ spsk. citronsaft og skræl
½ tsk. kanel
1 drys vaniljepulver
1 (mad)æble
1 appelsin eller 2 klementiner
1 håndfuld rosiner
50 g hasselnødder


Sådan gør du:

Rist hasselnødderne ved middelvarme på panden til skallen løsner sig. Ryst panden undervejs og pas på nødderne ikke bliver sorte. Lad dem køle af og gnid skallerne af i et viskestykke – hak nødderne groft.

Bland sojafløde og citronsaft- og skræl i en skål og rør det sammen – det tykner lidt. Rør hørfrøolien i og tilsæt kanel og vaniljepulver. Snit kålen meget fint og bland det i dressingen. Skær æble og appelsin i mindre tern og bland det i salaten. Vend til sidst hakkede hasselnødder og rosiner i. Lad gerne salaten trække nogle timer, for så kommer smagen bedre frem.

Kilde: Trine Vesteraa


Vis som

www.helsam.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål. Du kan finde vores cookiepolitik her: Klik her

×