Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Perlespelt med æble-ingefær-karry-mangosauce

Opskrift på perlespelt med æble, ingefær, karry og mango

Perlespelt m. sauceIngredienser:

  • 3 løg i tern
  • 2 tsk friskrevet ingefær
  • 2 tsk olivenolie
  • 1/2-1 tsk havsalt
  • 1 tsk stærk karry
  • 5 dl økologisk æblemost
  • ½ glas mango marmelade
  • 200 g perlespelt
  • 100 g blomkål
  • 100 g broccoli
Fremgangsmåde:
  1. Løgene svitses i olien sammen med karry. 
  2. Æblemost, ingefær og salt tilsættes. Det simrer 10 minutter, sigtes og jævnes. Stilles koldt.
  3. Perlespelten skylles i koldt vand og bringes op at koge, hvorefter det stilles til at trække i det varme vand i 15 minutter. 
  4. Når perlerne har den ønskede konsistens, skylles de i koldt vand. Blomkål og broccoli snittes i små buketter og vendes med den kogte perlespelt.

Saucen kan serveres ved siden af eller vendt i grøntsagerne og perlespelt.

Vis som

www.helsam.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål. Du kan finde vores cookiepolitik her: Klik her

×