Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Perlespelt med æble-ingefær-karry-mangosauce

Opskrift på perlespelt med æble, ingefær, karry og mango

Perlespelt m. sauceIngredienser:

  • 3 løg i tern
  • 2 tsk friskrevet ingefær
  • 2 tsk olivenolie
  • 1/2-1 tsk havsalt
  • 1 tsk stærk karry
  • 5 dl økologisk æblemost
  • ½ glas mango marmelade
  • 200 g perlespelt
  • 100 g blomkål
  • 100 g broccoli
Fremgangsmåde:
  1. Løgene svitses i olien sammen med karry. 
  2. Æblemost, ingefær og salt tilsættes. Det simrer 10 minutter, sigtes og jævnes. Stilles koldt.
  3. Perlespelten skylles i koldt vand og bringes op at koge, hvorefter det stilles til at trække i det varme vand i 15 minutter. 
  4. Når perlerne har den ønskede konsistens, skylles de i koldt vand. Blomkål og broccoli snittes i små buketter og vendes med den kogte perlespelt.

Saucen kan serveres ved siden af eller vendt i grøntsagerne og perlespelt.

Vis som