Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Chia ”crunch” brunch pandekager med banan og valnødder

Min helt egen opskrift på lækre og sunde pandekager - Hella Barcos

Ingredienser:

2 ½ dl kærnemælk

1 let pisket æg

2 spsk. smeltet smagsneutral kokosolie

2 ½ dl speltmel

1 tsk. bagepulver

½ tsk. natron

1/8 tsk. himalayasalt

2 spsk. økologiske chiafrø

1 moden banan i tern

½ dl hakkede valnødder

Toppes evt. med økologisk ahornsirup, smør og chiafrø ved servering


Fremgangsmåde:

I en stor skål røres speltmel, bagepulver, natron, himalayasalt og chiafrø sammen. I en anden skål blandes kærnemælk, æg og kokosolie. Tilsæt kærnemælksblanding på én gang til melblandingen. Rør indtil dejen er samlet - dejen skal stadig være lidt klumpet. Banantern og hakkede valnødder vendes i dejen til sidst. Lad dejen stå og trække i ca. 15 min før stegning.


Tilberedning:

Ca. ½ dl dej hældes på en varm stegepande uden fedtstof. Der kan steges ca. 5 pandekager af gangen på en stor pande. Pandekagerne steges på mellemvarme i 2-3 minutter og vendes når pandekagerne er lysebrune og har en boblende overflade med lidt tørre kanter.

Serveres varme evt. med økologisk ahornsirup, smør, banan og chiafrø.

Kilde: Hella Barcos



Vis som

www.helsam.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål. Du kan finde vores cookiepolitik her: Klik her

×