Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Kold quinoasalat i sennep/dild dressing

Prøv denne lækre salat på brødet som pålæg

Quinoa er total sund og mætter godt, og det spises ofte som tilbehør i stedet for ris, kartofler eller pasta. Men har du aldrig prøvet at spise det på denne måde, som pålæg, skal du virkelig glæde dig!

Ingredienser

  • 1 dl kold kogt quinoa
  • ½ dl plantefløde
  • 1 spsk. citronsaft
  • 2 tsk. dijonsennep
  • 1 tsk. tørret dild
  • 1 tsk karry
  • 2 syltede agurker i tern
  • ½ lille rødløg i fine tern
  • Salt & peber
  • Evt. 1 gulerod i bitte små tern (for ekstra knas og farveorgie)


Fremgangsmåde

Kom plantefløde (du kan sagtens anvende sojayoghurt, eller en kombination af sojayoghurt og plantefløde, for en mere kalorielet udgave), citronsaft og sennep i en skål, og smag til med krydderierne. Tilsæt derefter finthakket løg og syltede agurker i tern. Kom også den kolde, kogte quinoa i (både hvid, rød eller sort kan anvendes), og smag evt. til med mere salt og krydderier.

Salaten egner sig perfekt til højbelagt smørebrød, da den er både fyldig og festlig at se på. Læg den på groftstrimlet spinatblade som her, eller brug de traditionelle krøllede salatblade til formålet. Pynt med løg, dild eller fennikeltop, fine skiver løg m.m. Salaten er også perfekt i en sandwich, som tilbehør i pitabrød, eller som en smagfuld salat på brunch-bordet!

Luna Månebarn

Kilde: www.maanebarnet.org 


Vis som

www.helsam.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål. Du kan finde vores cookiepolitik her: Klik her

×