Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Quinoasalat med urter og sprød tang

Opskrift på Quinoasalat med urter og sprød tang

QuinoaTil 4 personer

Ingredienser:

  • 2 dl hvid quinoa
  • 250 g blomkål
  • ½ bdt frisk mynte
  • Spiselige urter/
  • blomster
  • 1 plade nori tang
  • 2 spsk neutral olie
Dressing:
  • 2 spsk olivenolie
  • Saft fra 1 lime
  • Salt og sort peber
Fremgangsmåde:
  • Skyl quinoa grundigt, kog som angivet på emballagen, og afkøl den. 
  • Skær blomkål i meget tynde skiver, gerne på et mandolinjern. 
  • Hak mynten groft, og bland det med blomkål og quinoa. 
  • Skær eller klip små stykker af nori tang, og steg dem på en pande i varm olie. De skal kun lige røre olien og op igen på fedtsugende papir.
  • Rør ingredienserne til dressingen godt sammen, og vend den rundt i salaten.
  • Top salaten med sprød tang og spiselige urter eller blomster.
  • Servér salaten med det samme. Passer godt til stegt fisk.


Kilde: Ditte Ingemann. Kampagnen er støttet af Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri.

Vis som

www.helsam.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål. Du kan finde vores cookiepolitik her: Klik her

×