Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Mandeltoppe

Prøv mølle Skovly's opskrift på mandeltoppe

Ingredienser:
  • 100 g Rigtig Rå Marcipan
  • 50 g lys nougat
  • 25 g ristede mandler
  • 50 g chokolade

Fremgangsmåde:

  1. Marcipanen rulles ud til en 3 mm tyk plade og stikkes ud i ca. 5 cm store cirkler.
  2. En klat nougat lægges på hver marcipanskive, og marcipanen foldes dekorativt op omkring nougaten.
  3. Stykkerne overtrækkes med chokolade og drysses med hakkede, ristede mandler.

Opskrift: Mølle Skovly ApS
Vis som

www.helsam.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål. Du kan finde vores cookiepolitik her: Klik her

×