Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Nudelsuppe

Prøv denne skønne nudelsuppe med blomkål, porre, chili og friske koriander

NudelsuppeTil 4 personer

Ingredienser:

  • 7,5 dl vand
  • ½ grøntsagsboullionterning
  • 2 store spsk. mørk rismiso
  • 75 g brune risnudler
  • 175 g blomkål
  • 1 stor gulerod
  • 1 porre
  • 100 g spidskål eller hvidkål
  • 1 lille stykke frisk chili
  • Kokosolie til svitsning
  • Friske koriander til topping
  • Salt og peber
Sådan gør du:
  1. Rengør porren, skær den i tynde ringe og hak chilien fint. 
  2. Skræl guleroden, skær den i mindre tern
  3. Skyld blomkålen, og skær den i mindre buketter. 
  4. Hak spids/hvidkålet fint.
  5. Smelt kokosolien i en gryde, og svits grøntsagerne i olien i 2-3 minutter. 
  6. Kom vand og boullionterning ved, og lad suppen koge sagte i 5 minutter. 
  7. Kog samtidig nudlerne møre, og lad dem dryppe af.
  8. Rør misoen ud i lidt vand. 
  9. Tag suppen af blusset, så den ikke længere koger, og rør misoen ud i suppen. 
  10. Tilsæt nudler, og rør godt rundt 
  11. Smag til med salt og peber.
Server suppen med friske koriander på toppen.


Opskrift fra www.trinevesteraa.dk.
Sortér efter