Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Personlig pleje

Personlig pleje

Hos Helsam finder du et utal af lækre produkter inden for personlig pleje til hele familien, hvad enten det drejer sig om produkter til daglig velvære og pleje, problemløsning eller blot lidt ekstra forkælelse. Sæsonerne skifter, det samme gør behovet for forskellige produkter.

Er du i tvivl om hvilke produkter der er must haves, i forhold til din personlige pleje, så læs med her på siden. Du finder også informationer omkring de forskellige kategorier af produkter, så du nemt kan finde frem til det produkt du mangler.

Lær mere om de forskellige kategorier | Must haves til din daglige pleje | Forkæl dig selv med plejeprodukter fra Helsam
Sortér efter

Personlig pleje: Lækre produkter til hele kroppen

Lær mere om de forskellige kategorier

Huden har oftest mere behov for fugt og næring i de kolde måneder, hvorimod om sommeren kræver det en god beskyttelse mod solen. Huden skal holde hele livet, derfor er det vigtigt at vælge sine produkter med omhu. Du bruger din krop hver dag, og hvorfor så ikke pleje den med de bedste produkter? Her på siden finder du plejeprodukter inden for kategorierne:

Ansigt og øjne
Find produkter til din daglige ansigtsvask, samt lækre fugtgivende og plejende cremer, olier og serummer.

Hænder og fødder
Tørre fødder? Prøv en af de mange fodcremer, eller giv måske dine fødder et varmt og dejligt fodbad. Du kan i mange tilfælde selv gøre noget for, at komme af med ømme eller tørre fødder.
Døjer du med vorter på fødderne, er det også her at du finder produkter til vortebehandling.

Hår
Giv dit hår den bedste pleje. Med skønne shampooer, balsammer og hårkure kan du give dit hår fugt, fylde og glans igen. Du finder også hårfjerningsprodukter, der fjerner hår de steder på kroppen, hvor du ikke ønsker dem.

Kroppen
Kategorien indeholder badeolier, badesalte, badesæber, lotions, sæber, scrub og massageolier, der alle sammen plejer din krop. Du får både fugt og oplevelser for dine sanser. Kom tør, irriteret og kløende hud på kroppen til livs, med de mange skønne produkter. Er der et specielt produkt du søger, finder du også mange specialcremer og salver.

Mænd
Er du mand? Ønsker du produkter til din krop der er specielt fremstillet til dig? Vælg mellem plejeprodukter til både krop, ansigt, barbering og skægget.

Sol
Når solen er fremme, er det vigtigt at beskytte huden. Her finder du et stort udvalg af solcremer til både børn og voksne. Vil du gerne have en flot glød, uden at ligge i solen, kan du også vælge en frisk og effektiv selvbruner.

Sport og muskler
Dyrker du sport, og oplever du ømme muskler og led? Til det finder du varmecremer, sportsplastre og bandager, men også produkter der lindrer ømme muskler.

Hygiejne
Hygiejnekategorien indeholder både produkter der beskytter mod bakterier, men også hygiejneprodukter til tænder, det intime område og meget mere. Det er også her du finder bind, tamponer og den populære menstruationskop.

Gavesæt
Er det tid til at forkæle dig selv eller en du holder af? Vælg mellem mange forskellige gaveæsker og produkter der passer til enhver begivenhed.

Fremstilling af hudpleje og kosmetik
Er du typen der elsker at lave dine egne produkter, så finder du selvfølgelig også ingredienser og råvarer til dette formål. Kategorien indeholder stevia, MSM og andre spændende naturlige råvarer.

Tilbehør personlig pleje
Pincetter, svampe, barberblade, børster og vådservietter er blot nogle af de produkter du finder i denne kategori. Du finder her alt det der gør den personlige pleje nemmere, og der er noget for enhver.

Produkter med og uden parfume
Måske bryder du dig ikke om at dine plejeprodukter har tilsat duft, eller måske vil du gerne have, at de har en behagelig duft. Uanset hvad, så har vi produkter til din personlige pleje der har tilsat parfume eller ej. Derfor kan du nemt finde et produkt der passer til dig.

Allergimærkede produkter
Mange af vores produkter er mærket med Den Blå Krans. Når et produkt har Den Blå Krans, kan du være sikker på, at der er stillet krav til at produktet ikke må indeholde parfume og andre indholdsstoffer der kan give hudallergi. Nogle af de allergimærkede produkter finder du i kategorierne: creme, deodoranter, makeup, rengøringsmidler og hygiejneprodukter.

Med og uden aluminium
Rigtigt mange af os bruger deodoranter, både for at forebygge svedlugt, men også fordi de dufter dejligt. Vidste du, at en deodorant faktisk ikke behøver at indeholde parfume for at virke? Hvis det er muligt bør du undgå parfume i deodoranten – det er nemlig svært at sige, hvem der bliver ramt af parfumeallergi, og hvem der ikke gør. Nogle deodoranter indeholder, udover parfume, også aluminiumssalte. Aluminiumssaltene virker ved at de mindsker svedkirtlernes produktion af sved, og gør, at der ikke opstår svedlugt. Alt efter hvilken deodorant du vælger, bør du altid overveje hvilken der er den rette for dig og din krop.

Naturlige og veganske ingredienser
Produkter med veganske ingredienser indeholder ingen ingredienser med animalsk oprindelse. Det vil sige ingen ingredienser er udvundet fra dyr, herunder mælk, honning, æg osv.
Naturlige produkter indeholder ikke overraskende – naturlige ingredienser. Det kan være urter, blomster og andre ting fra naturen der har en effektiv virkning på din krop og det område du ønsker at pleje.

Must haves til din daglige pleje

Det kan være svært at vælge mellem alle de skønne produkter, og måske er du ikke helt klar over, hvilke plejeprodukter der er vigtigst. Det forstår vi godt, for det er virkelig svært at vælge og blive klog på.

De produkter du kan bruge i forbindelse med din daglige pleje er:

• Shampoo og balsam, der plejer og styrker dit hår, så det holder sundheden, glansen og fyldet.
• En god og effektiv ansigtsrens der fjerner ophobet skidt og døde hudceller.
• En fugtgivende og plejende ansigtscreme der forebygger irritation og tørhed.
• En lotion til kroppen, der er fantastisk at bruge efter bad, så din hud holder sig fugtig og sund.

 

Forkæl dig selv med plejeprodukter fra Helsam

Du har sikkert allerede fundet ud af, at udvalget af personlige plejeprodukter er meget stort.
Måske har du en idé om hvilke produkter du skal bruge, eller måske har du stadig til gode at gå på opdagelse her på siden.

Uanset hvad, kan du, hvis du bestiller online, vælge at få dine varer leveret helt gratis til din nærmeste Helsam butik. Hvis du stadig er i tvivl om hvilke produkter du skal vælge, er du mere end velkommen i en af vores mange butikker.

Vi giver dig gerne gode råd og personlig vejledning i forbindelse med dit næste køb af personlige plejeprodukter. Du finder altid et spændende udvalg i vores butikker.