Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Ansigt og øjne

Ansigt og øjne

Det er vigtigt at passe godt på den fine hud i ansigtet og især omkring øjnene. Alle har individuelle behov for ansigtspleje, hvilket afhænger af hudtype, men også med hensyn til præferencer for diverse produkter.
Sortér efter

Hos Helsam finder du produkter der beriger og styrker huden i ansigtet og omkring øjnene, herunder:

  • dag- og natcremer til alle hudtyper
  • øjencremer
  • renseprodukter
  • makeupfjerner
  • masker og peeling.

Inden du går i gang med dine nye hudplejeprodukter, kan det være en god ide, at finde ud af hvilken hudtype du har, således du får mest muligt ud af dine produkter. Alle oplever problemer med huden i perioder, det kan være når temperaturerne bliver koldere, sol, vand, sæbe m.v., derfor kan ansigtspleje/rutiner være med til at opretholde en god balance.

Der findes ansigtsplejeprodukter tilpasset enhver hudtype, så det er bare med at finde ud af hvad der passer netop til dig. Derudover oplever mange med alderen, at omkring øjnene opstår der hurtigere mimiske linjer, idet vi bruger øjenomgivelserne, når vi blandt andet griner, græder eller spærrer øjnene op. Ofte er det mangel på fugt omkring øjnene, hvor en øjencreme, gel eller serum kan gøre underværker, men også til at mindske poser og hævede øjne samt rander under øjnene.