Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Masker og peeling

Er din hud træt og bleg. Glansløs hud, store porer og hudorme er nogle af de problemer de fleste er stødt på. Bare rolig der er hjælp at hente, hvad enten du har tør, fedtet/ kombineret eller uren hud. Vi har mange lækre ansigtsmasker og peeling produkter.

Hvad er en ansigtsmaske? | Hvilken ansigtsmaske skal jeg bruge?
Hvor ofte skal jeg bruge en ansigtsmaske? | Peeling - genvej til en smuk hudKøb ansigtsmasker hos Helsam

Sortér efter
82 produkter
Sortér efter

Ansigtsmasker – få en smuk hud

Hvad er en ansigtsmaske?

Ved brug af en god ansigtsmaske kan du komme hudorme, bumser og uren hud til livs. Uanset hudtype så fugter og nærer en god ansigtsmaske. Peeling fjerner de døde hudceller, og bidrager derved til hudens cellefornyelse og din hud vil fremstå klarere og friskere. Det minimerer de tilstoppede porer, hvor fedt, skidt og døde hudceller sætter sig, og derved syner mindre.

En skøn ansigtsmaske eller peeling bør du unde dig selv.

 

Hvilken ansigtsmaske skal jeg bruge?

Der findes mange forskellige slags - gå på opdagelse her på websitet efter fugt og dybderensende masker. Vi har også masker med opstrammende og beroligende effekt eller hvad med at prøve en lermaske? Ved normal hudtype har du behov for en maske, der fugter og stimulerer din hud. Går du derimod rundt med en fedtet/kombineret hud, bør du gå efter en maske med dybderens, men som stadig giver masser af fugt og regulerer de fedtede områder. Har du tendens til tør hud, skal der masser af fugt til der nærer og beskytter din hud.

Hvis du er mand, så kan du også sagtens gøre brug af ansigtsmasker, og på den måde komme af med uren hud.

 

Hvor ofte skal jeg bruge en ansigtsmaske?

Lav evt. din egen spa-dag, hvor du lægger en god maske, og sætter tiden i bero blot 10 min. hvor du kan slappe af med et blad og en god kop te. Ikke dårligt vel?

 

Peeling – genvej til en smuk hud

Med en peeling stimulerer du huden, og på samme tid kan du undgå uren hud, bumser og andre irritationer i huden. En peeling bruges på fugtig hud, og er perfekt til brug et par gange om ugen. Læs meget mere om hvad peeling er og hvordan det bruges her.

 

Køb ansigtsmasker hos Helsam

Hos Helsam har vi et stort udvalg af ansigtsmasker og ansigtspeeling. Du kan finde produkter med eller uden duft, og produkter der passer til lige dit hudproblem og behov. Husk du altid kan få dine varer sendt gratis til din nærmeste Helsam butik.