Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Natcreme og gel

Brug en plejende, fugtgivende og effektiv natcreme eller natgel inden du skal sove. Efter en lang dag hvor din hud i ansigtet er blevet påvirket af dagens strabadser, har den brug for de bedste betingelser til at kunne regenerere. Læs mere om natcreme og natgel her på siden.

Hvad er natcreme? | Forskellen på natcreme og dagcreme | Køb natcreme og natgel hos Helsam
Sortér efter
51 produkter
Sortér efter

Natcreme og natgel

Hvad er natcreme?

Om natten får din hud den ro den behøver for at kunne genopbygge sig selv. Det er under søvnen at hudens cellefornyelse forøges, og stofskiftet stiger. Det støtter hudens fornyelsesproces og tilfører ekstra pleje, og derved vågner du op med en smuk og velnæret hud. For at opnå det bedste resultat kan du hjælpe din hud godt på vej. En god natcreme kan give din hud et vitamin-boost, afhjælpe problemer og irriteret hud og give pleje og beskyttelse til sensitiv hud. Jo mere næring huden får, jo flottere resultat opnår du. En natgel bidrager til det samme som cremen, men en gel har et større indhold af vand og derfor absorberes den hurtigere af huden.

 

Forskellen på natcreme og dagcreme

Der er faktisk en ret stor forskel på natcreme og dagcreme. En dagcreme bruges om dagen, hvor dens opgave primært er at beskytte huden mod frie radikaler samt vind og vejr. De frie radikaler er trafik os, støv og andre partikler der findes i luften omkring os. Mange dagcremer indeholder også solfaktor, der beskytter huden mod solens stråler. Solfaktoren er ikke i nærheden af at være lige så høj som i en god solcreme, og derfor kan du heller ikke nøjes med en dagcreme med solfaktor om sommeren. En dagcreme giver også fugt og næring til huden – men ikke i samme mængder som en natcreme.

 

Køb natcreme og natgel hos Helsam

Giv din hud den næring den fortjener, og prøv en natcreme eller natgel fra Helsam. Du finder et bredt udvalg af cremer og gel med indhold af enten A-vitamin, Aloe Vera, Q10 eller andre effektive ingredienser til din hud. Vælg det produkt der passer til dig og din hudtype og bestil online – du kan vælge at få dine varer leveret gratis til din nærmeste Helsam butik. Du er også velkommen i en af vores mange butikker hvor vi gerne giver dig personlig vejledning i forbindelse med dit næste køb af plejeprodukter eller andre helseprodukter.