Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Rensecreme, sæbe, gel og scrub

Der er intet som en god ansigtsrens der renser og plejer din hud i ansigtet. På den måde sørger du for at den ser sund og frisk ud. Vi giver dig her al den information du har brug for, i forbindelse med valg og brug af ansigtsrens.

Hvorfor bruge ansigtsrens? | Hvilken ansigtsrens passer til dig? | Hvordan skal du bruge din ansigtsrens? | Hvor ofte kan du bruge en ansigtsrens? | Find en ansigtsrens hos Helsam
Sortér efter
106 produkter
Sortér efter

Din guide til ansigtsrens

Hvorfor bruge ansigtsrens?

Det er vigtigt at rense ansigtet fri for makeup, snavs og fedt som samler sig i huden. Når du befrier huden fra makeup og snavs, giver du huden en mulighed for at slappe af og ånde om natten. Det er i løbet af natten, at huden regenereres, dvs. den skiller sig af med døde hudceller og samtidigt opbygger nye.

 

Hvilken ansigtsrens passer til dig?

Der findes et hav af renseprodukter, det er blot om, at finde det produkt der passer bedst til din hud og til dine daglige rutiner. Afhængigt af din hudtype har vi mange forskellige produkter her på shoppen alt lige fra rensecreme, sæber, gel og scrub. Du kan finde produkter med antibakteriel virkning der bekæmper bumser og irriteret hud. Mousse der blidt og skummende renser hunden eller eksfolierende produkter der skånsomt og effektivt renser i dybden. Også 3-i-1 produkter med pleje, peeling og rens i ét og samme produkt, når det skal være nemt og hurtigt for den unge hud.

Hvis du vælger en ansigtsrens der ikke passer til din hudtype, kan du risikere at forstyrre din huds pH-balance. Når pH-balancen forstyrres, kan det resultere i, at huden bliver irriteret – lige netop det der ikke er meningen med brug af ansigtsrens.
Mænd kan også sagtens bruge en ansigtsrens i deres daglige pleje af ansigtet. Dog foretrækker mange mænd en rens uden parfume, men om rensen er i form af creme, gel eller scrub er ligemeget, så længe du holder dig til et produkt der passer til din hudtype.

 

Hvordan skal du bruge din ansigtsrens?

Du skal bruge din ansigtsrens forskelligt alt efter om det er en creme, sæbe, gel eller scrub.
En gel eller skum tilføres på våd hud. Lad det gerne sidde i 1-2 minutter før du skyller det af.
En creme bruges på tør hud. Massér cremen ind i huden for at nedbryde snavs og fjerne make-up. Når du har masseret cremen i nogle minutter, kan du fugte fingrene med vand og fortsætte massagen. På den måde renser du i dybden.
Sæbe bruges med vand og skylles af efter brug.
Scrub bruges også med vand, masseres på huden med lette cirkelbevægelser, og skylles til sidst af så der ikke er flere rester tilbage.
Nogle renseprodukter virker som 3-i-1. Det vil sige du både får make-up fjerner, hudrens og skintonic i ét produkt. 3-i-1 renseprodukter kan bruges uden vand, hvilket i nogle tilfælde kan være rigtigt sundt og godt for sensitiv hud.

Undgå at bruge vand der er for varmt. Varmt vand påvirker hudens naturlige olier og den naturlige fedtproduktion, og hvis disse fjernes, bliver huden irriteret og tør. Brug derfor altid lunkent vand som en del af din ansigtspleje.

 

Hvor ofte kan du bruge en ansigtsrens?

Huden bør renses dagligt, da en tynd film af døde hudceller, støv, snavs og sved hober sig op i porerne i løbet af dagen. Vasker du dig kun med vand, får du ikke opløst fedtet, og derved optages din hudpleje dårligere, og du risikerer, at porerne stopper til.

 

Find en ansigtsrens hos Helsam

Hos Helsam finder du et bredt udvalg inden for ansigtsrens. Uanset din hudtype har vi en sund og plejende rensecreme der er et fantastisk bidrag til din daglige ansigtspleje. Vi har økologiske ansigtsrense uden parfume og parabener, men også ansigtsrense med parfumer. Vælg den ansigtsrens der passer til din hudtype, og husk, at du altid kan få sendt dine varer gratis til din nærmeste Helsam butik.