Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0
Tilbud
Gaveæske Aroma Shower Duo Værdi kr. 158,-
Weleda

Gaveæske Aroma Shower Duo Værdi kr. 158,-

139,00 DKK
89,00 DKK
SPAR 50,00 DKK

Weleda juleæske

1 pk 89,00 DKK/stk
På lager - Levering 1-3 hverdage
Gratis levering til din lokale helsekostbutik
  • Økologisk indhold

Varebetegnelse:

Weleda juleæske

Varebeskrivelse:

Aroma Shower duo

Aroma Shower Harmony:
Harmonisk frisk showergel med naturlig duft der får tankerne hen mod en dejlig skovtur. Med ingredienser der bevarer fugten i huden. Naturlige duftnoter af sølvgran, sibirisk gran i kombination med aromatisk lavandin der giver brusebadet en oplevelse af natur og harmoni. Renser huden blidt med fugtighedsbevarende naturlige ingredienser sammen med naturlige sukkertensider. Dermatologisk testet.
Perfekt til forbrugeren der ønsker en naturlig rens, der bevarer huden blød i kombination med balancerende aromaterapi der minder os om duften på en skøn skovtur.

Aroma Shower Relax:
Beroligende brusecreme med naturlige ingredienser som plejer huden i kombination med duft, der med dokumenteret effekt giver ro til sindet. Med naturlige duftnoter af klassisk lavendel, topnoter af bergamot i kombination med noter af varmende vetiver, der giver badet en følelse af velvære og ro. Renser huden blidt og gør den silkeblød med en base af blødgørende solsikkeolie sammen med naturlige sukkertensider. Dermatologisk testet.
Perfekt til forbrugeren som ønsker en naturlig kropsrens, der bevarer huden blød i kombination med beroligende aromaterapi der kan give ro og velvære.

Aroma Shower Harmony - 200 ml:
INCI: Water (Aqua), Alcohol*, Disodium Cocoyl Glutamate, Coco- Glucoside, Glycerin, Fragrance (Parfum), Xanthan Gum, Sodium Cocoyl Glutamate, Lactic Acid, Citric Acid, Tocopherol, Lecithin, Glyceryl Oleate, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Ascorbyl Palmitate, Limonene, Linalool, Geraniol, Citral.

Aroma Shower Relax - 200 ml:
INCI: Water (Aqua), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Coco-Glucoside, Alcohol*, Disodium Cocoyl Glutamate, Glycerin, Carrageenan, Fragrance (Parfum), Lactic Acid, Sodium Cocoyl Glutamate, Xanthan Gum, Limonene, Linalool, Coumarin.

Brugsanvisning og forholdsregler:

Brug på kroppen i brusebadet og få naturlig harmonisk eller beroligende aromaterapi.

Ingredienser:

Se varebeskrivelse

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Allergener:

LIMONENE
LINALOOL
GERANIOL
CITRAL
COUMARIN

Leverandør:

Weleda AB
S-11823 Stockholm

Stregkode:

7340038605239

Varenummer:

81506