Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Hårbalsam

Om du har et fint, kraftigt, krøllet, farvet eller problemer med slidt og glansløst hår, er der råd at hente. En god vask efterfulgt af en balsam, tilpasset dit hår, styrker dit hårs naturlige resistens. Håret føles blødere, mere glansfuldt og nemmere at rede. Se vores store sortiment af balsam herunder. 
Sortér efter
108 produkter
Sortér efter

Hvad er balsam?

Balsam, også kaldet conditioner (engelsk betegnelse), er et fantastisk hårprodukt som plejer og nærer dit hår. Oftest bruges en balsam efter håret er vasket med en shampoo. Shampooen fjerner snavs, skidt og andet fra hår og hovedbund, hvorimod balsammen giver næring til tørt, skadet eller farvet hår. 

 

Hvordan bruger man balsam?

Brug den mængde balsam der svarer til en valnød og massér balsammen ind i hårets spidser, ikke hovedbunden, der således let får håret til at klaske og synes fedtet. 

Lad typisk balsammen virke et par minutter, hvorefter det skylles ud. 

Nogle balsammer kan med fordel bruges som hårkur ved blot at lade balsammen trække 10-15 minutter inden den skylles ud. Du får dog den allerbedste virkning ved at bruge en decideret hårkur/hårmaske.  

 

Hvad gør balsam ved håret?

Med en god balsam bliver håret silkeblødt og hurtigt og nemt at sætte. Hårbalsam er særlig velegnet til langt hår. Det beskytter håret mod spaltning, giver glans og fremhæver hårets farver. Derudover bliver dit hår i bedre stand til at holde på fugt. 

 

Køb din nye balsam hos Helsam

Gå på opdagelse i vores store udvalg af balsam/conditioner. Du finder helt sikkert en der passer til dig og dit hår. En balsam er et must-have til dig med langt hår, uanset om du har normalt hår, tørt hår, fedtet, glat eller krøllet hår. Vi forhandler balsam fra mærker som Africa Organics, Australian Bodycare, Derma, Dr. Organic, Ecooking, New Nordic og Lavera.

Køb din nye balsam til en god pris, her på helsam.dk. Du kan vælge fragtfri levering til din nærmeste Helsam-butik. Har du ikke en Helsam i nærheden af dig, kan du selvfølgelig også vælge levering til din adresse eller en pakkeshop nær dig.