Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Hårolie

Føles dit hår tørt og slidt og syner en smule glansløst, kan det være kærkomment at gøre brug af en god hårolie. Hårolie trænger ind i håret og giver fugt og næring. Hårolier stammer fra frø, nødder, planter og blomster.

Koldpressede hårolier indeholder de sunde mineraler, vitaminer og fedtsyrer der er med til at holde dit hår stærkt og sundt. Her på siden kan du læse meget mere om håroliens egenskaber, og hvordan du skal bruge den. Til sidst kan du gå på opdagelse i vores udvalg af hårolier, og vælge lige den der passer til dig.

Hvad er hårolie? | Hvad kan jeg bruge hårolie til? | Hvor ofte skal jeg bruge hårolie?
Hvilke slags hårolier findes der? | Find hårolie hos Helsam

Sortér efter
10 produkter
Sortér efter

Alt du skal vide om hårolie

Hvad er hårolie?

Ligesom din hud, har dit hår også brug for fugt og pleje. Hårolie har den effekt, at det både plejer hår og hovedbund på samme tid. Alt efter hvilken hårolie du vælger at bruge, indeholder den forskellige ingredienser som f. eks. æteriske olier, antioxidanter, omega fedtsyre og vitaminer.  

 

Hvad kan jeg bruge hårolie til?

Hårolie egner sig bedst til langt hår, der grundet længden, trænger til mere pleje. Håret bliver smukt og blødt samt får en flot glans. Hårolie kan bruges både i vådt og i tørt hår. Søger du den mere plejende effekt, bør hårolien bruges i vådt hår.

Er det derimod et blankt og skinnende look, du er ude efter, så put en smule (blot et par dråber) hårolie i spidserne, og stryg hænderne over håret, så kommer det til at se mere blankt og velplejet ud. Pas endeligt på med, at bruge for meget, idet det nemt kan få håret til at klaske og se fedtet ud. I nogle af olierne får du en dobbeltgevinst. Disse olier har flere fordele end blot til håret. De kan bruges til at smøre på huden, det fugter og gør huden smidig. Eks. er arganolie rigtigt god til behandling af hudirritation.

Mænd kan også sagtens bruge hårolie for at få et mere glansfuldt, sundere og stærkere hår – også selvom håret er kort.

Du kan læse meget mere om vitaminer til håret på vores side med tilskud til hud, hår og negle.
 

Hvor ofte skal jeg bruge hårolie?

 

Du kan bruge hårolien efter hårvask i håndklæde tørt hår. Brug et par dråber i hele håret, eller blot i spidserne. Ved at bruge det intensivt i spidserne, kan du hjælpe håret på vej til at undgå knækkede spidser. Lad det trænge ind i håret og skyld det ikke ud. På den måde opnår du den største effekt. Det er vigtigt, at du kun bruger nogle dråber.

Hvis du bruger for meget, vil dit hår komme til at se fedtet ud, hvilken jo ikke er det du ønsker.

 

Hvilke slags hårolier findes der?

Hårolie findes i mange varianter. Arganolie, kokosolie, chiaolie, olivenolie og hvedekim er blot nogle af de forskellige olier der bruges i hårolieprodukter. Uanset hvilke olie du vælger, kan den helt sikkert give dig et flottere og sundere hår. Dog er der en lille forskel i oliernes egenskaber. Egenskaberne kan du læse meget mere om, under de enkelte produkter.

 

Find hårolie hos Helsam

Hos Helsam har vi et bredt udvalg af hårolier der giver dit hår kraft og fylde. Find den hårolie der passer bedst til dig, og husk du kan få dine varer sendt gratis til din nærmeste Helsam butik.

Du er selvfølgelig også velkommen i en af vores mange spændende butikker. Vi står altid klar til at give dig gode råd og personlig vejledning i forbindelse med dit næste køb.