Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Hårpleje

Smukt hår kræver intensiv hårpleje – det har de fleste kvinder erfaret med deres eget hår. Det kan godt betale sig at bruge tid på hårpleje, der gør håret blødt og smidigt, samtidig med at det giver håret mere modstandskraft.
Vis som
37 produkter
Vis som

Gode hårplejerutiner

En daglig hårplejerutine bør som minimum indeholde en god shampoo og en balsam, der passer til din hårtype. Det er grundlaget for et sundt hår, at det bliver vasket og plejet med produkter, der passer til dit hår, uanset om det er normalt, fint, tørt, slidt eller farvet. Bruger du føntørrer, glattejern eller krøllejern, som alt sammen slider hårdt på håret, bør du bruge en form for produkt, der beskytter håret mod varmen. Når du er færdig med at style dit hår, kan det være en god idé at benytte en hårolie. Vil du være ekstra god ved dit hår, så kan du bruge en hårkur eller hårmaske regelmæssigt.

Har du langt hår, som let slides? Det fine, skandinaviske hår, som mange danske kvinder har, bliver let tørt og slidt, og det kræver derfor ekstra fokus på hårpleje, særlig når det bliver langt. Langt hår er udsat til hverdag, fordi det let slides på skuldrene, på ryggen, på møbler og meget andet, så derfor er pleje af langt hår naturligvis særlig vigtigt. Du kan dog også opnå pænere langt hår ved at tænke over hvilke elastikker og spænder, du sætter håret med.